Lite somn i natt..

I natt har Jannie inte kunnat sova natt :(
Eftersom vi har saaa gott om skyddsgrejer nar vi arbetar har sa har hon fatt in skrap i ena ogat nar vi rivde igar.
Ser suddit som bara den pa vanster ogat. Forsokte fa ur skiten igar genom att kora ogondusch med linsvatskan, men det hjalpte inte. Far hoppas att det forsvinner idag under dagen..annars vet vi inte vad vi ska gora.

Far bara mer och mer arbetsuppgifter..ska tydligen satta in en diskmaskin nu ocksa..fattar inte vart vi ska fa all tid ifran.

Ska aka och handla frukost nu.

Idag fyller min lillebror Emric 6 ar :D Vad stor han har blivit, gar pa lekis och allt ju.
Puss och grattis lillebror!

Kan man trycka in 48 timmar pa ett dygn? Vara chefer tror det i alla fall.

Satt och smygsurfade pa Best Western..kom en snubbe som jobbade dar sa vi fick pysa ivag till nagot som heter Holiday Inn.
Idag har Kim rivit i koket och varit och handlat byggmaterial.
Jag har sprayfrostat lite rutor..dock ganska varierat resultat. Stod att man skulle va utomhus eller ha god ventilation. Vi hade ingenting, och eftersom insekter svarmar gar det inte ha oppet. Irriterad i ogonen, hals och nasa ar bara fornamnet.

Rivningen som Kim har gjort idag ar helt sjuk och sa javla onodig. "Det galler att utnyttja all space" sa Thomas. Men varfor placera skap sa hogt upp att man inte kommer att na?!

Fick mer jobb nyss, ska satta in ny kyl och frys. Har redan innan papekat att tiden ar lite knapp..nagot dom inte tar hansyn till alls.

Fick mail fran det andra paret idag..och man blir bara sa jakla upprord minst sagt. Fattar inte hur man kan va sa vack i huvudet, nonchalant och inkompetent som vara gemensamma chefer ar.
Skakar av ilska! ! !
Idag fick Kim och jag ett viktigt nummer till en kille vi varit i kontakt med innan. Han jobbar pa en inspektionsmyndighet sa vi ska ta och prata med honom om det hela. Han ar schysst vet vi.


Har varit ganska jobbiga dagar. Jannie har tankt mycket pa det som har hant, bade varit ledsen och arg.
Dromt jobbiga mardrommar osv. Usch, ingen hit ska ni veta.
Av all jag vet om i min narhet som har dott sa ar Oskar den jag kannt bast.


State Prisoners Working.
Kan sla vad den 1000lapp pa att dom defenitivt har battre arbetsforhallanden an vi!

Sept. 24, 2009

Vi ar i Wesley Chapel nu igen...det suger verkligen kan vi lova..
Mailade igar och var sura pa vara chefer..Innan vi borjade har i USA sa pratade dom sa jakla mycket om Miami Beach, stranderna dar, affarerna, restaurangerna m.m. Och Miami Beach ar riktigt nice kan vi lova. Pa dom lat det i borjan som att det skulle vara stallet dar vi skulle vara mest...men under vara 8,5 vecka ar vi typ varit dar 2,5 vecka totalt.. Kanns som ett skamt och typ marknadsforingsbrott. Istallet ar vi som nu, har i en liten jakla hala stor som Bure, spannande va?? Eller som nar vi ar utanfor Orlando, 40 minuter utanfor stan..skitkul.
Har typ fatt veta att vi inte kommer att vara sa mycket i Miami Beach framover tills vi aker hem.
Ska bli skont att komma hem och fa chansen att ga till ams och fraga om vilka idioter som helst far soka personal genom dom.


......

Ligger i sangen och surfar runt.
Har ingen lust att borja med stadningen...
Vi vill aka hem nu..vi har fan fatt nog!
Dom staller inte upp ett skit for oss, varfor ska vi gora det tillbaks da?!

http://www.vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5065775
Sa himla tragiskt! Och sa onodigt!!
Det finns sa himla manga elaka och egoistiska manniskor i den har varlden.. Varfor inte en av dom istallet?
Har tva riktigt bra kandidater har borta i USA till exempel.

Forresten sa ska jag borja anvanda cykelhjalm nar jag kommer hem..man vet ju aldrig vad som hander..aven om man vet att man kan cykla kan ju tex en bil kora pa en sa man flyger i backen.

Ska ata nan form av frukost nu.

Hoppas man ar sa dar harligt dryg och ofrasch idag nar vi ska ta emot gasterna..ett riktigt minnesvart forsta intryck ;)

Slitna krigare!

Idag har Jannie haft migran..kakat tabletter och druckit vatten, men ingenting har hjalpt.
Inte kan man fa en stunds vila eller kanske en sjukdag pa det har jobbet heller..fy..
Tur att Kim ar varldens mest omtanksamma pojkvan som gor allt for att jag ska ha det sa bra som mojligt, speciellt nar jag inte mar riktigt bra.
Borjar slappa nu..ventilerade min tankar och asikter om "Svanen" med Therese i ett mail nyss.
Therese och hennes pojkvan Kristian jobbar sen en dryg vecka tillbaka likadant som vi har i Florida.
Har tyvar inte traffat dom sa mkt, tur att det finns mail :)

Kim och jag har iaf stadat idag. Egentligen skulle jag stadat sjalv och Kim snickra lite. Men eftersom jag inte ar pa topp efter det tragiska som hant sa bestamde vi att vi skulle stada ihop..kandes mycket battre..hatar ju dessutom stadning fran forsta borjan.

Idag akte vi en svang efter jobbet for att kopa nya handdukar (vet vi ar dumma som gor sant pa fritiden, men det ligegr ratt nara och dessutom ville jag anda aka dit och kolla en svang). Kopte ett par mc-inspirerade, lite grovre hoststovlar..skitsnygga tyckte vi bada! Fick dock inte till nagon bra bild, sa ni som vill se far vanta tills vi kommer hem :)
Hittade aven min favvoparfym, Escada Moon Sparkle, till ett kanonpris. Den ar ju utgaende, eftersom det var sommardoften 2008. Sa den kostade bara 140 kr for 50 ml :D Vet att 30 ml kostade 395 kr i Sverige for ett ar sedan.

Vi ar bada ganska trotta idag.. hade svart att somna igar och har vaknat flera ganger i natt.
Jag brukar vakna pa natten av att Kim sover pa samma kudde som jag (jag har en stor king size kudde som det kallas, typ dubbelt sa lang som en vanlig)...tycker det ar lite gulligt ;)

Imorgon ska vi stada det huset vi ar i nu, 172:an som det heter.
Kommer gaster till bada husen imorgon, 22 st till det ena och 19 till det andra.. Vi ska tydligen ta emot dom, fast vi inte har en javla aning om nar dom dyker upp.. Ska val sitta som span utanfor typ.. Och vad ska man saga till dom? Jag har da rakt inget att komma pa i alla fall :P

Nu ska jag serva min trotta och chokladsugna pojkvan med ett glas chokladmjolk! Det ar han vard efter allt han gjort for mig idag :D

En dyster nyhet :(

Just nu ar stamningen ganska dyster...trots att vi nyss atit varsitt paket B&J.
Det beror inte sa mycket pa jobbet, aven om detta idag varit segt..
Anledningen till detta ar att Jannie idag fick veta att en klasskompis sedan gymnasiet har dott i en fruktansvard olycka :( Han var lika gammal som mig, 21, och hade en liten dotter..gor ont att tanka pa det. Han var en person som alltid var sa sjukt trevlig mot alla, en person som alltid hade tid att lyssna. En ung pappa som var en riktigt bra fadersfigur. Han var omtyckt av manga vet jag. Brador i olika former var hans stora fritidsintresse, men det var ocksa detta som orsakade det hemska som nyligen intraffat.
Kanner mig tom av chock och fragor.. Kan bara forsoka forsta hur tomt det maste kannas for hans familj och narmsta vanner.
Jag minns Oskar framfor allt fran den roliga kursen i sexologi som vi hade valt bada tva pa gymnasiet..dar delade man manga skratt :) Jag minns aven att han var den jag fragade om tips, rad och asikter nar jag for snart 2 ar sedan fick veta att jag var gravid. Han som ung pappa hade sa manga bra ord att komma med, han visste vad han pratade om och jag visste att han skulle ta sig tid att lyssna pa mig.

Man ska aldrig ta livet for givet.
Man maste gora varje dag till det basta man kan, ta hand om familj och vanner, sluta stressa och bara ma bra.
Man vet aldrig nar det kan vara for sent att gora och uppleva saker.
Tycker darfor man ska sluta tanka sa mycket pa saker man vill gora utan att gora det, sluta prata om saker man vill se och uppleva utan att ta chansen att gora det. Se istallet till att fa det gjort! Dags att borja agera helt enkelt! Imorgon, nasta vecka, om ett ar kan det vara for sent. Livet ger inga garantier pa att du kommer att leva och va frisk tills du ar 100 ar
.

Under vara drygt 8 veckor har har jag fatt veta att min lilla syssling som bara ar 1 ar har cancer i ena njuren..hur rattvist ar lixom det?
Min morfar fick stroke forrforra veckan..hur kul kanns det att vara har i USA da tror ni?
Och nu det ar med Oskar...verkligen tragiskt och nagot som beror anda in i benmargen pa mig.

Har ganska mycket jobb att gora pa tva dagar nu innan vi aker tillbaka till Miami Beach. Fan vad jag inte vill jobba...vill ju leva livet innan det ar for sent!! Vill inte slita som en underbetald polsk staderska med notter till chefer..fast i livet ar man ju och det ar jag sa javla glad och tacksam for!

Nu ska jag ta en dusch med min underbara pojkvan!


Kanske loser det sig?

Idag ar det sondag...borjar dock lida mot sitt slut. Sakert manga hemma i Sverige som ar bakis.
vi borjade jobba 8 imorse.. slutade 17.45 typ..
Varit lite struligt med material m.m idag...inte nagot vi har varit orsak till..man kan ju lista ut vilka ljushuvuden som ligger bakom det :P

Vara hjarnor gar forresten pa hogvarv angaende framtiden.
Jannie har typ blivit kar i Karlstad och universitetet dar...jag har fallit pladask helt enkelt! Min magkansla ar pa topp.
Tittade ju aven pa nagra utbildningar i Stockholm, men far inte samma glada svar fran magen da.
Kim kommer sakert komma in pa brandman efter nyar..och det ar ju i Lund.
Mellan Karlstad och Lund tar det runt 6 timmar med tag och kostar typ 800 for en enkel resa.
Nu vet vi inte hur vi ska gora. HJALP! Allt vi vet ar att vi inte vill va utan varandra. Har typ svart att somna pa kvallarna...usch vad det ar jobbigt.
Jag har kollat pa utbildningar i Lund, men hittar ingen som kan jamfora sig med Karlstad.

Ska bli sa skont att komma hem till Sverige och fa tips och rad fran vara kloka familjer :)




Ledig dag pa KSC

Igar var vi ledig och akte till Kennedy Space Center.
Bestamde oss for att ta en guidad tur runt omradet..for det ar sjukt stort, med bade massa hogteknologiska prylar, skitstora byggnader och uppskjutningsplattformer m.m. Omring 14000 personer jobbar dar och det finns ett rikt djurliv med en massa alligatorer, vildsvin, brunbjornar, skoldpaddor m.m. En del av on ar ju ett naturreservat.

Just nu haller dom pa att fixa det sista med en rymdfarja som ska skjutas upp i november.

Laddar val upp lite bilder och skriver lite om varje :)


Japp, nu ar vi inne pa NASAs omrade.

Jannie vid en stjarnhimmelsboll

Den har anvands for att rulla ut rymdfarjorna till uppskjutningsplatsen. Toppen pa den ar lika stor som en basebollplan!!

Uppskjutningsplatsen.
1 timme innan uppskjut lamnar alla omradet. Bara astronauterna ar kvar inne i raketen.
3,5 miles radie ar gransen for hur nara man far befinna sig. Innanfor staketet blir det over 600 grader Farenheit. Anledningen till avstandet ar dels varmen, dels tryckvagen som kan doda en om man ar for nara och aven ett sakerhetsavstand ifall det sker en olycka.

Varan tour buss :)

En annan uppskjutningsplats. Tornen med dom vita pelarna pa ar askledare. Florida har flest asknedslag varje ar an nagon annan stat i USA.

Byggnaden dar rymdfarjorna slutmonteras. Flaggan pa vaggen ger en bra uppfattning om hur stor denna byggnad ar.
Varje rand pa flaggan ar lika bred som en motorvagsfil har i USA. Och det bla faltet ar lika stort som en basketplan. Flaggan ar lika lang som ett 22 vaningshus ar hogt!


Tog fler bilder, men det har far racka att lagga ut i bloggen.

Har lunch fran jobbet nu, ska snickra ihop sangar i eftermiddag och tvatta massa tvatt.

Nu ar det heeelg :) vilket innebar en ledig dag :D

Idag har vi varit for jakla duktiga maste jag saga. Vi har hunnit med ganska mycket, dock tar all malning mycket langre tid an vad man tror..man vill ju anda att resultatet ska bli bra nar man val star dar med penseln i handen.

Ikvall skulle det komma nagra och lamna nya sangar har, men dom har inte dykt upp an...
Jo nu kom dom!
Eftersom vi bli tillsagda att vara hemma ikvall nar sangarna kom sa sa vi till vara chefer att vi ville ha nan timmes overtid i sanna fall. Inte sa kul att stanna hemma en fredagkvall for att dom har bestamt det, bestamt att sangar ska levereras en fredagkvall klockan 21.30. Da tycker vi att man iaf kan fa ta ut en ledig timme nan annan gang som tack!

Imorgon ar vi lediga. Vi har bestamt att vi ska aka till Kennedy Space Center. Det ligger pa ostkusten, i hojd med Orlando. Det ar dar NASA har sitt hogkvarter och dar manga av raketerna sjukts upp och landar (om det gar som planerat)

Idag at vi angel hair och veggie qourn nuggets till middag..hade ju tankt att ata ute egentligen, men far ta det imorn. Kim tycker iaf veggie nuggets ar jattegoda och det ar skont, for da slipper man kopa tva olika :)

Nahapp, nu ska vi ha fredagsmys med chips och lask framfor tv:n. Vi ska forresten verkligen se till att dom har fullkornschipsen vi ater kommer till Sverige. Skulle bli en garanterad hit!



Hart arbetande och funderingar om framtiden

Idag har vi jobbat med lite olika saker. Kim har varit och handlat pa Lowes som ar en stor bygghandel..sjalvklart till vara chefers stora gladje: LAGPRIS!! hehe
Sedan har han silikonat badrum, tagit bort mogel vid ac:n och malat fint dar.
Vi hjalptes at att gora en ny tratroskel vid en trappa.
Jag har tvattat duschdraperier och mattor, malat en vagg i ett badrum och malat en dorr.

Efter jobbet idag har vi inte gjort nagot speciellt. Lagade mat hemma. Blev Angel Hair (ar som spagetti fast tunnare och mycket godare) med supergoda fiskpanetter och ketchup. Kanske inte det nyttigaste, men billigt var det. Pastan fanns tva ooppnade forpackningar kvar sen gasterna akte hem i forrgar sa den tankte vi ata upp :)

Vi pratar och funderar mycket om framtiden, Kim och jag. Vad som hander nar vi kommer hem harifran...finns det jobb i Sverige, jobb i Norge? Jannie har ju sokt tva distanskurser som borjar nar vi kommer hem..en back up sa man kan fa lite pengar fran csn atminstone...eller fa och fa...fa lana :P
Vi funderar aven kring plugg..nar man ska borja plugga, vart och vad? Och om man ska ut och resa nagot innan, men vart man ska fa pengar ifran? Eller ska man jobba utomlands igen?
Livet ar ju anda ganska spannande nar man inte vet vad som kommer att handa nar vi kommit hem harifran USA..men samtidigt ar det pafrestande nar man inte vet vart man ska fa sin inkomst ifran och var man ska bo (vet ju att vi har hem att komma till i alla fall..tur det)


Jannie har suttit hela kvallen och letat fram bade program och kurser att soka till varen. I host blir det i alla fall distanskurser i cellbiologi och geologi..valde det mest for att det ar latta amnen som jag last mycket om pa gymnasiet.. sen ar jag ju intresserad av naturvetenskapliga amnen..annars hade jag ju aldrig gatt natur pa gymnasiet.
Men tills i var i alla fall: jag har gjort en lista pa olika program..allt fran Energi- och miljoingenjor till lararprogrammet med inriktning mot idrott, halsa och fritidskultur.
Har aven sparat ner lite intressanta kurser som till exempel kriminologi och psykologi: samtal- och intervjuteknik.
Ska nog kolla pa nagra naturvetenskapliga ocksa, men blir det kurser i var sa lutar det nog anda
mer mot nagot samhallsvetenskapligt typ.


Kim har ju sokt brandmanutbildningen i Revinge utanfor Lund till varen. Jag har verkligen magkanslan att han kommer in :) Han vet dock inte vad det blir att gora fram tills dess, men det ar sant som loser sig. Ar ju inte jattelang period anda innan skolan skulle borja i sanna fall.
Han funderar ju mycket pa polis, vilket jag ocksa har gjort.. men om vi skulle ha tur, en jakla tur alltsa, att komma in pa forsta sokningen sa blir det anda inte att utbildningen borjar forran hosten 2011...later ganska langt borta va? Men antagningsprocessen for polisutb. tar ca. ett ar. Eftersom man maste ha gjort hogskoleprovet, vilket vi inte hinner gora i host och ansokningen ar innan man kan gora det pa varen, sa blir det att vi kan soka forst hosten 2010 med skolstart hosten 2011. Da skulle Kim bara ha en termin kvar pa sin brandmansutbildning.
Och hur manga ar det som kommer in pa polisutbildningen pa forsta ansokningen?

Blir inte sa mycket bilder tagna nar vi ar har utanfor Orlando. Man jobbar mest och sen orkar man inte ta sig nanstans och gora nanting efter jobbet. Ska vara lediga pa lordag, sa da far vi se vad det blir att hitta pa. Funderar pa att ta en svang till Kennedy Space Center. Och da kommer vi ta bilder :P
Kan ju ta lite bilder imorn nar vi ar snygga och jobbar hehe (jobbar gor vi i alla fall)

Snart borjar nya sasongen av The Ultimate Fighter..nagot som vi kommer folja med gladje :)
Laddar med lite Pepsi for att halla oss vakna!
Forresten, vi har inte atit pa Subway pa 2 dagar nu. NEW RECORD! :P
Fast dar ar det ju billigt och relativt nyttit.
Igar at vi ute med vara chefer, dom bjod WIEHOO! Kim at kyckling och pommes. Jannie tog en sallad med grillade rakor, avocado, korsbarstomater, sallad och goood dressing. Avocadon bara smalte i munnen, sjukt underbart! Den restaurangen ligger inte langt ifran dar vi ar nu, sa det kan ju handa att man svanger forbi dar nan mer gang nar man inte orkar laga mat sjalv.


Kim ar lugn och glad med en gratis Budweiser framfor tv:n :)
Jannie fick B&J for att inte bli avis och tycka att det var orattvist att Kim fick natt gott men inte jag :P


No stress :P

Igar kom vara chefer hit till husen utanfor Orlando. Dom vill hoja standarden i husen med en massa renoveringar.
Ska fa en to-do-list av dom. Forklarade dock fort att det som star pa listan kommer inte vi hinna med pa den tiden vi ska vara har...for det var inte lita saker som skulle goras. Och att stressa for dom med varan skitlon ar det sista vi tanker gora. Det ligger ju knappast i varat egenintresse att allt blir klart inom ett visst datum. I sanna fall bara om vi skulle fa en fet bonus :P

Idag far vi se vad vi ska gora. Tvatten ska tvattas fardigt idag och badda dom sista sangarna. Sen ska vi silikona fardigt alla badrum och kopa farg for att mala uteplatserna pa bada husen.
Ska aven borja mala lite grand..golvlister och dorrar. Ar inte pepp alls.
Vi vill bara komma hem till Sverige!!

Igar sokta jag, Jannie, nagra distanskurser att kunna lasa nar jag kommer hem. Om man inte far nagot jobb maste man ju fa pengar nanstans ifran..

Nu ar det dax for frukost!


I Tampa over dagen

Tvattade och baddade lite har imorse innan vi drog till Tampa. Skulle traffa vara chefer runt 10.
Motet gick bra, forsokte smaprata lite men dom verkar vara helt inriktade pa att vi bara ska jobba. 2 timmars overtid blev det idag. Marks att vi verkligen ar underhuggare :P
Vi stadar och sliter, tvattar, diskar, baddar och donar. Dom sitter pa Starbucks med varsin latte vid sina laptops.

Hur som helst sa ar Kim och jag anda glada for att va har. For det forsta sa ar det battre nu an vad det var dom forsta veckorna. Visst uppkommer fortfarande situationer da man starkt ifragasatter vad man gor har..men vi biter ihop, skakar av oss det och gar vidare. For det andra sa har vi gjort och ska gora saker som man kanske aldrig gor igen. Galna och roliga grejer. Vi har gjort alltmojligt sen vi kom hit ju!
For det tredje sa ar det skonare att va har och atminstone ha nagot att skriva i CV:t istallet for att kanske vara arbetslos. For det fjarde sa blir skillnaden mellan tiden vi varit har och tiden vi har kvar bara storre och storre.
Redan nu kan vi dra slutsatser om att den har upplevelsen lart oss att acceptera vissa saker som dom ar, att man inte alltid kan paverka allt som ar negativt for en. Bara att man kan ta sig igenom det och att det sedan blir battre.
Vi kommer ju aven ha lart kanna varandra annu battre. Inte manga som jobbar och lever ihop 24/7 som vi gor nu..och inte under varma, langa jobbdagar varje dag.

Imorgon far jag, Jannie, soka till hogskola och universitet till varen. Kommer ju sakert bli sa att vi flyttar nagonstans runt Lund eftersom Kim sokt till brandman dar. Jag hade tankt att soka till kandidatprogrammet i Kriminologi, men det startar bara pa hosten an sa lange. Sa jag tankte lasa lite kurser istallet, nagon 15hp kurs i Kriminologi och sedan natt mer. Valjer kurser som oker chansen att komma in pa polisutbildningen som jag ska soka i var. Plus att plugget ar en bra backup om jag inte far jobb, nar Kim anda ska plugga. Ska bli kul att bo med Kim i sodra Sverige. For nar han har bott dar sa vet vi bada tva hur dom olika polerna i Sverige ar, och darefter kan vi bestamma vart som blir bast att bo i framtiden.

Ja, det dar var lite tankar fran mig ikvall :)


Kim utanfor Bayshore i Tampa.

Utanfor Orlando

Idag akte vi till Highlands Reserve igen. Har paborjat stadning och tvatt har. Tog lite tid att kora idag, bade osregn och nan mindre trafikolycka. Haller pa att tvatta fortfarande for att slippa stressa nan annan dag, fast just nu kor vi var egna smutstvatt :P Alla klader blir ju svettiga och ackliga sa snabbt har i varmen. Sen blir det ju inte battre nar man bor i sin vaska hela tiden..

Imorn ska vi vara i Tampa innan klockan 10 for att traffa vara chefer. Ska anda bli intressant och se vilka dom ar. Hoppas dom inte kommer att jaga pa oss for hart bara.

Ligger i sangen och kollar pa tv. Kim hittade 4 st ooppnade Budweiser i kylen har, sa han blev glad. Jag kopte en B&J istallet :) Har inte atit glass pa 1,5 vecka :P

Kopte aven skor idag, bada var i svart skinn med klack. Blir perfekta i host och vinter nar man ska ut och festa :)

Dax att kolla tvatten !

Billie Swamp Safari

Idag har vi varit lediga (aven om vara chefer verkade tro att vi ville ta emot och valkomna gaster idag). Har dock kommit ett till svenskt par hit som kom hit igar kvall. Dom snackade vi med och gav lite bilnycklar och gps till imorse, men det gjorde vi ju trotts att vi var lediga for att vi ville traffa dom och se till sa att dom fick nan info om saker och ting. Dom verkar chill och bra, har varit ute och rest en del och det ar ju kul..da har man ju alltid nagot att snacka om :) dom har dock akt ivag till PGA Village som ligger i Palm Beach typ..och vi aker ju till Orlando imorn..sa vi far val se nar vi traffar dom igen.

Idag akte vi till Big Cypress som ar ett stort naturreservat. Ligger langs I 75:an som gar ungefar fran Fort Lauderdale rakt over till Naples pa vastkusten. Vi akte till ett stalle som heter Billie Swamp Safari. Det ligger mittemellan ost- och vastkust och mitt ut i ingenstans. Stallet var supermysigt med olika djur att kolla pa, tex alligatorer, papegojor och odlor. Det var gratis, men vi var ju dar for att aka air boat och swamp buggy.
Pa vagen in mot parken sprang en vild alligator ut framfor bilen. Han hade en vit fagel i munnen. Var ganska coolt faktiskt :P

Borjade med att aka air boat. Var blanade nationaliteter pa baten, vi ar ju svenskar, ett franskt par och tre tjejer fran Sydafrika.
Air boat var riktigt kul. Han som korde gasade pa och korde helt galet ibland, vattnet stankte upp pa oss :) Sen korde han lungt ibland sa man han ta kort och njuta av djur och natur. Verkligen en skarp kontrast mot Miami.
Sedan kakade vi lunch pa restaurangen dar. Man kunde prova bade grodlar och alligator kott, men vi tog burgare. Jannie var glad for det fanns goda soya veggieburgare :)

Efter det fick vi en lektion om giftormar och kolla pa nagre stycken. Detta i vantan pa swamp buggyn.

Turen i skogen och trasket med swamp buggyn var studsig och rolig. Fick se manga olika djur och komma langt in i reservatet. Aven den har chaufforen gasade pa rejalt ibland. Studsade ordentligt inne i trasket.
Fick syn pa en vild alligator som simmade forbi under turen. Sag aven lite vattenbufflar och vildsvin som lekte i regnet.

Nu ar vi hemma i Miami Beach och regnet oser ner. Blir tv-kvall helt enkelt :)
Pa vagen hem hade det forresten hant en seriekrock. Fem bilar inblandade, varav tva var riktigt forstorda. Detta ledde saklart till trafikkaos eftersom 3 av 5 filer var avstangda.


Antligen framme! Borjade ju nastan undra vart vi var pavag :P

Den vilda alligatorn med pippifagel i munnen.

Air boaten ligger och vantar pa oss :)

Fran batplatsen

Vi pa plats i baten

Pa battur

Pa battur

Turtles in action :P

Vi trilskades med en alligator som blev arg pa att vi stod och storde hans vila, sa han kom upp ur vattnet och gapade at oss. Han trodde nog att vi skulle bli radda hehe.

En swamb buggy

Nagra vattenbufflar. Dom tillbringar tydligen ca 75% av sitt liv i vattnet :P Snacka om russintar!

En bit av vagen i skogen

En jattegullig bisonoxe :)

11 September igar

Igar var det den 11:e september. Jobbade ganska mycket igar sa vi markte inte av nagot speciellt. Sag nagot program pa tv om terrorattacken mot WTC och Pentagon, det var allt. Ganska laskigt att tanka pa alla manniskor som dog...och hur man i bakgrunden av tv-reportrarna sag manniskor som i panik kastade sig ut fran WTC, oavsett hur hogt upp dom befann sig. Skont att man inte befann sig i NYC da, vilken rora.

Efter jobbet igar akte vi in till Miami och kopte cyklop och snorkel. Blev ganska dyrt, men vi ville verkligen ha bra grejer. Jattebra affar ar Groove Scuba dar vi kopte grejerna. En liten affar dar man verkligen far bra hjalp och tips.
Lagger ut bilder pa cyklopen nan dag framover, orkar inte nu :P
I det omradet dar affaren ligger betalar man p-tiden med hjalp av mobilen (vilket vi inte kan gora).. Trotts att det finns ett hal for mynt sa tar den bara pengarna utan att ge en nagon tid. Sa vi gick till affaren och handlade cyklopen och sjalvklart har vi fatt boter nar vi kommer ut! Helskotta! Men killen som var p-lisa var kvar sa jag, Jannie, gick fram till honom och forklarade att vi forsokt med pengar och bara hade svensk mobil som inte gick att ringa ifran. Blinkade det snallaste jag kunde med ogonen och killen gav vika.. Han rev boten mitt itu och sa att det var lungt. Tackade han sa hemskt mycket och sa att han var den snallaste parkeringsvakten i varlden :)
Skont att slippa betala 18 dollar for 20 minuters parkering :D


Inne i Miami. Stationen i hojd med palmbladen ar Miamis metrobana som gar runt om i stan pa ett spar ovanfor marken. Mycket battre an i Goteborg tex, dar man maste halla koll pa bilar OCH sparvagnar pa samma plan.

I trafiken i Miami.

En skulptur i Miami

Biografen som va var pa bio pa sist. Ligger i Miami Beach, korsningen mellan Lincoln Road och Alton Road.

Lang jobbdag idag..

Borjade med att mala idag, alltid bast att gora det pa morgonen innan det blir allt for varmt ute.
Kakade lunch pa......SUBWAY :D ovanligt va? hehe
Akte och stadade fardigt en suit pa Shelborne.
Fick veta runt kl 15 att vi skulle stada den andra suiten dar en snabbis for att gasterna hade betalat for det. Men vi fick inte aka dit fore 18 sa vi stadade fardigt den suiten vi var i och akte hem och kollade mailen. Da fick vi veta att det hade kommit en sista minuten bokning till huvudhuset har dar vi bor. Sa det ska vara stadat imorron.
Sa vi fixade med det tills klockan blev 18 och vi drog till Shelborne igen. Blev klara vid halv atta, sa det blev 2,5 timmes overtid idag. Far se nar vi ska ta ut det, imorgon kanske?

Akte direkt fran stadning till Dunkin Donuts och kopte varsin munk och till Smoothie King och kopte en smoothie.
Har nyss duschat och ligger och kollar pa tv. Ikvall ar det Project Runway som vi ska se. Och Police Women.

Imorn ska vi stada har. Efter jobbet ska vi aka in till Miami och kopa varsit cyklop i en dykaffar. Kostar lite, men dom ar riktigt bra. Det ar eventuellt med agaren fran den affaren vi ska aka och snorkla eller dyka. Har inte bestamt vilken tur vi ska ta. Kanske aven hinner med att ga pa premiaren av filmen Whiteout, men inget hundra bestamt an.
Las imorn sa far ni se vad som hander och sker :D

Dagen idag

Idag har vi jobbat pa bra..enligt oss ;) Kommer nog hinna med det vi ska gora innan vi aker harifran pa sondag...tror vi i alla fall.

Ikvall har Kim sokt lite jobb och Jannie kollat pa tv.

Drack lite cola i vinglas forut for att fira vart delmal idag :P
Och kopte en sub pa Subway.

Var ju och kopte handdukar igar...kopte tydligen fel eftersom dom marknadsfor att dom bara har Ralph Lauren handdukar...okeeeej, visst...ska det va lyx sa ska det.. Men varfor kora 6-pack vinglas fran ikea for 29:- da? Dubbelmoral :P Komiskt och kul hehe


Sa har ser Publix i Miami Beach ut. Ligger langs varan gata typ.
Ar typ som ICA hemma.

Korsningen Alton Road - 17th Street. Daligt vader pa g och vi ar pa g till Subway!

Idag vander det :D

Idag ar dagen da allting vander, dagen som varit varat delmal sen forsta borjan.
Idag ar namligen dagen da vi ar mindre tid kvar har an vad vi har varit har. Sa nu borjar nedrakningen av dagarna tills vi far aka hem pa riktigt. Vi har varit har i 6 veckor och 3 dagar idag och har 6 veckor och 2 dagar kvar tills vi lamnar USA.
Vi langtar hem till Sverige bada tva.

Har nyss kakat lunch. Kopte nya Stuffed Crust Pan Pizza fran Pizza Hut idag for dom har kampanjpris pa den nu..det galler ju att passa pa sa lange det varar :)

Har malat an sa lange idag..glasverandadorrar tar langre tid att mala an vad man kan tro for det ar ratt pilligt.
Ska aka till Shelborne och hamta lite tvatt nu. Behover inte stressa dar eftersom det inte kommer gaster forran den 11:e.

Ikvall har vi inga direkta planer.. Kanske blir att aka in till Miami en svang.

Nu ar det dax att borja jobba igen.

Just det ja..pa mandag ska vi traffa vara chefer for forsta gangen..


Luktar godis :D

Imorse var vi ganska trotta. Vi ar ju kvallstrotta manniskor som inte ar vana att va upp till halv 2 pa natten nar man ska jobba dagen efter. Som tur ar kan vi ju borja lite nar vi vill, sa vi gick inte upp forran 8 och borjade halv 9 :)
Vi borjade med att mala golvet pa balkongen svart. Hade malat en gang tidigare men det behovdes ett lager till.

Haller pa att stada i huvudhuset har, har en liten lunchpaus nu.
Ska se om vi hinner att borja med malningen av dorrarna lite senare. Ar sjukt varmt har idag sa vi hoppas pa lite moln som gor det mer behagligt att vara ute och mala.

Kopte ny deo och body mist (typ som en parfym) idag. Sexy Intrigue hette bada tva. Doftar jattegott av jasmine, rosor och vanilj. Ska kopa med mig minst tva flaskor av body misten hem, for den var riktigt prisvard! Kan inte sluta lukta pa mig sjalv nu hehe :P

Har aven varit inne i MidTown Miami och handlat nya handdukar for dom gamla var helt sondertvattade.

Ikvall har vi inga planer..kommer nog vara ganska trotta.


Nya deon och body misten. Nu luktar man allt annat an jobbsvett :P

Sa har ser det ut pa parkeringsplatsen i MidTown Miami

Hemma fran bion - och det ar mitt i natten

Jacob kom och hamtade upp oss hemma innan bion. Han ar fran Venezuela fran borjan, men har bott har i 4 ar.
Vi vet att han ar bog, vilket egentligen inte spelar oss nagon roll, det ar nastan bara roligt. Han kanner massor manniskor, har lappglans som var jattefint, fargglada glasogon och klocka och runt 34 ar gammal. Han sa till mig att han tanker att han gar pa en cat walk nar han gar pa stora gagatan Lincoln Road. "Musiken och manniskorna som kollar far mig att ga med mer attityd" skon installning tycker jag :)
En av hans kompisar var ocksa med pa bion. Han jobbade tydligen som bartender pa ett stort hotell pa Collins Ave som ar gatan narmast stranden..dar hotellena ar som dyrast, samma gata som Shelborne ligger pa. Han berattade att dom har en skitfin pool dar och att vi skulle dra dit med Jacob nan gang..far bli nar vara tatueringar lakt. Later niiice :D Kim ar dock osaker, for Jacob kommenterade Kims kropp till mig haromdan och sa att han hade den perfekta brandmanskroppen. En fin komplimang, fast det ar ju bara sanningen :)

All About Steve var en amerikansk komedi, fast mycket roligare an vad dom brukar va. Kan ha varit den amerikanska kanslan inne pa bio..alla skrattade verkligen h-y-s-t-e-r-i-s-k-t hela tiden.. ni vet som bakgrundsskrattet i amerikanska komediserier? Skrattade nog minst lika mycket at det som at filmen.
Men vard att se i alla fall om man far mojlighet, for den var bade fun and cute ;)

Nu ska vi forsoka sova..klockan ar ju 01.27 och vi ska jobba imorn.

Glada over dricks :)

Idag akte det svenska paret som har bott har i huset nagra dagar ivag pa sin kryssing.
Dom var fran Iran fran borjan, och var hur trevliga som helst. Dom verkade varit ute och sett en del i varlden, bla varit i New York dit Kim och jag sa garna vill aka :)
Nar dom akte hem idag fick vi en jattefin dricks av dom pa 50 dollar (!). Nastan for mycket tyckte vi, men man sager ju inte heller nej. Dom forstar nog inte hur glada vi blev och hur mycket dom pengarna faktiskt betyder for oss. Da kan vi hitta pa nagot mer kul som vi kan komma ihag for resten av vara liv. Ar ju lediga nu pa lordag sa da kan vi nog hitta pa nagot kul for pengarna. Tankte ta reda pa deras mail och maila nagra bilder pa aventyret vi anvander pengarna till sa far dom se hur tacksamma vi ar.

Jobbade roven av oss idag, som vanligt. Skippade lunchen och slutade vid 16 med att kopa en macka pa Subway. Killen dar inne kande igen mig (Kim vantade ute i bilen pa handikapp parkeringsplatsen) och visste precis vad det skulle vara pa mackorna :D

Nu ska vi dra till en affar som vi inte varit och kollat i an.
Blir sen bio ikvall, borjar inte forran 22.20. Som tur ar sa blir morgondagen inte lika stressig som idag. Och sen vill man ju inte vara neg och saga nej nar nagon fragar om man ska med pa nagot.
All About Steve heter filmen som ar en komedi.


Pengen som vi fick i dricks som vi sparar till var lediga dag :D

Sa har ser vi ut idag :P


Smutsgrisar!

Ar hemma med tvatten fran Shelborne nu. Fy fasiken sa rummet sag ut. Disk, matrester och skrap utspritt overallt!
Marks att det inte var svenskar som har bott dar, for dom brukar alltid lamna stallet rent.
Bokade aven en taxi till gasterna som bott har i huvudhuset nagra dagar nu. Bast att vanta och se sa att den verkligen kommer hit eftersom tjejen i vaxeln pratade riktigt dalig engelska, hon forstod nog inte mig helt hundra och jag forstod inte henne :P

Kickstart pa dagen

Har fatt en bra start pa dagen idag. Hunnit med mycket. Ska stada pa Shelborne idag, tydligen en extra viktig kund idag ocksa. Idag ar dock overkasten redan tvattade sa det blir nog inte lika stressigt idag. Ska dit forst och hamta tvatt och badda med det vi redan har rent. Sedan hjalps vi at att stada (gar alltid mycket lattare om man ar tva)
Ska mala lite pa balkonggolvet idag nar stadningen ar fardig. Det ar ocksa mycket roligare om man ar tva sa man har nagon att prata med under tiden.

Ikvall ska vi pa bio med Jacob som bor har i Miami Beach. Han jobbar pa ett hotell har, men aven for vara chefer. Han ringde nyss och fragade om vi skulle med ikvall och det sa vi saklart ja till. Inte ofta man har nagon som ringer till oss har och vill hitta pa nagot :P Har fatt hans mail och hans nummer, kan ju vara trevligt att ha kvar nagon kontakt har om man vill komma tillbaka hit. Fast pa semester da saklart :P

Ska kila nu.

EMRIC: Du far ringa nan dag sa jag far hora hur du har det pa lekis :)



Snabbrunda pa stan

Kom nyss hem fran en snabbrunda pa stan. Orkade inte ga sa mycket eftersom det var sjukt mycket folk och trafik.
Jag kopte iaf en gra kjol med knappar som man ska ha midjehogt och en gra kort jacka.

Sag en liten krock idag. En taxibil som hade brattom och en golf gti som hade brattom och helt plotsligt brakade taxin rakt in i forardorren pa golfen. Vi horde ett tut, vande oss om och sag och horde krocken.

Kollar lite pa Cops nu, ska snart ta en dusch.
Imorn ar det jobb igen...
Idag ar det forresten exakt 6 veckor sedan vi kom hit. Och det ar 6 veckor och 5 dagar tills vi aker hem.


Nya kjolen :) Tror den blir fin hemma i host med ett par svarta strumbyxor, en top och en stooor mysig halsduk.

Jackan.. eller den ar val mer som en troja att ha oppen med ett linne under :P

Matta i magen

Kom nyss hem fran restaurangen. Det var sjukt mycket mat, jattegott vitloksbrod och god dressing till salladen. Vi tog pasta bada tva, var hyffsat gott for att vara en enkel kvartersrestaurang.
Nu ser vi ett program om en dretfet kille vars mamma bara fortsatter att kopa hem fet mat, godis m.m. for att mata honom. Hon vagrar att lyssna pa vanner och bekanta att sluta mata honom. 650 pounds vager han :O och ar lika gammal som Kim.

Ska till nagra kladaffarer snart och spana laget, vi var bara tvugna att aka hem och ga pa dass. Maten tryckte pa HAHAHAAA ;)



Key Biscayne

Kakade frukost pa Dennys inne i Maimi idag. Inte varldens lyxstalle, men gott med scrambled eggs, pannkakor och toast. Tog mjolk och chokladmjolk att dricka till :) MUMS!!

Eftersom Jannie tjatat om att aka till Cape Florida Lighthouse som langts ute pa Bill Baggs State Recreation Area som ligger pa Key Biscayne, sa akte vi helt enkelt dit. Dar kunde man hyra massa olika sorters cyklar for att ta sig runt pa cykellederna runt om, men vi struntade i det eftersom vi maste ta det ganska lungt pga tatueringarna.

Gick ut pa en del av stranden och kollade, badade fotterna lite. Vattnet var jatteskont som vanligt.
Gick bort till fyren och pa vag dit sag vi en fullvuxen leguan i ett trad. Shit vad dom ar stora!! Lyckades inte fa nagon bra bild, men dom flesta vet val hur en hurdjurs leguan ser ut..gron och stor!

Sag aven en hemskt massa ackliga, stora giftspindlar. Jannie gick ganska nara och tog kort, darrade i hela kroppen. Da kom en man och sa till att man ska akta sig for dom har spindlarna: "You better be careful with thoose spiders!".
Deras huvud hade teckning som en doskalle, kanske sager det mesta. Det vidrigaste var att dom fanns overallt dar det fanns trad och buskar. Tur att man bor i stan!
(laste dock nyss att bettet inte var varre an ett getingstick..men anda! Usch.)
Dom kallas i alla fall Golden Silk Spiders. Hanen och honan lever ofta ihop, nara varandra i natet. Honan ar den stora och hanen mycket mindre.

Fyren var jattefin. En vit smal fyr med svart tak. Vi gick upp i den. Det var en jattesmal snurrtrappa hela vagen upp. Fick ordentligt med mjolksyra!

Ute pa fyrtornets topp flaktade vinden skont. Utsikten var jattefin. Det var kul och se alla hojdradda manniskor som inte vagade sig ut :P
Stod dar uppe ett tag innan vi gick ner igen. Kollade pa alla manniskor som lag och svalkade sig i vattnet. Fanns gott om vattenskotrar som lekte. Och nagra trahus byggda pa palar ute i vattnet.

Nu ar vi hemma pa Alton Road igen och svalkar oss. Varme ar inte bra for tatueringar som laker. Ska ata pa en liten italiensk restaurang idag for Jannie ar sugen pa pasta. Ska ga pa stan ocksa och se om det finns nagot kul att handla.


Gott med kall mjolk :)

Miami genom fonstret pa bilen pa vag mot Key Biscayne

Cape Florida Lighthouse fran stranden

Kim pa vag mot fyren. Det var i dom har palmerna vi sag den stora leguanen och aven manga av spindlarna.

En spindel. Baksidan, eller ja, magen av den :P

Framme! :)

Rakt nedanfor

Utsikt!

Utsikten mot Miami

Stranden

Sa har sag det ut om man hangde sig utanfor racket :P

Godmorgon Sverige!


Nyvaken kl 8 imorse.

Ser lite mulet ut idag, askat hela natten.
Den har helgen var det forresten Labor Weekend. Det ar inget speciellt, mer an att man tar farval av sommaren.

Ska ta en dusch nu och gora oss lite fina eftersom vi ar lediga. Sen far vi se vad det blir :)

Nyduschade och insmorjda!

Vi ska ju tvatta vara tatueringar morgon och kvall och smorja in dom med lotion 3-4 ganger om dagen. Kim hjalper mig att ta hand om min rygg eftersom jag inte nar sjalv. Det gor riktigt ont att ta hand om tatueringen medans den laker kan vi lova. Tur att jag visste sedan innan sa jag hann att varna Kim att det onda inte ar over nar man lamnat tatueringsstudion..

Ska bli sa skont att slippa stalla klockan imorgonbitti :D Skont anda att vi har kunnat sova gott trotts att det smartar fran tatueringarna.

Kollar pa ett program som visar en massa klantarslen som inte kan kora bil. Var faktiskt en inslag fran Sverige, en polis som stod och pratade om hur halt det var och helt plotslig voltar en Audi av vagen precis bakom dom.
Vi har dock inte sett nagon riktigt stor krock eller biljakt an. Har fatt veta att om man vill se biljakter ska man aka till LA, tydligen biljakternas huvudstad.

Har i alla fall sett manga semesterfirare pa vagarna som kor lyxiga husbilar och sedan har hangt pa sin bil bakom som ett slap. Husbilarna har ar som en lagenhet ungefar, en del har till och med badkar hehe.

En familj i en husbil som drar med sig sin Hummer. Kan det var sa att dom har lite pesetas pa kontot eller?





Stressig dag

Idag var stadningen pa Shelborne extra viktig eftersom gasterna hade last en dalig recension om stallet sen innan. Vara chefer ville helt enkelt att vi skulle bevisa for dom att det inte var sa.
Stadade och putsade ALLT sa jakla noga att jag sakert borjar grata om dom hittar nagot att gnalla pa!

Vadret har verkligen varit daligt har idag. Aska och osregn hela dan.

Ar hemma hos oss nu och kollar pa tv.
Allt vi har lyckats hinna ata idag ar varsin macka fran Subway.
Ska till Smoothie King nu och kopa varan favorit Berry Punch. En smoothie med massa olika bar, isbitar och proteinpulver ihopmixat. Asgott!

Imorn ar vi lediga, men vet inte vad vi ska hitta pa.

Har forresten sokt jobb som bara den idag. Har mailat till de fiskeforedlings och krabbeforedlings som vi kunde hitta pa norska gula sidorna. Sokte aven pa nagra slakterier och polsemakerier. Bra att slanga ut en liten krok, for veckorna har gar ju ganska fort.

Wild Hogs borjade precis har, den ar ju lite rolig :P


Stoppad av snuten med blaljus

For en stund sedan, nar vi var pa vag hem efter ha kopt lite frukost stannade snuten oss med blaljus. Jannie bakom ratten, sjalvklart..
Ungefar som i Cops. Hon borjade med att saga "Let me see your hands!"
Skakig som bara den strackte jag ut dom genom rutan. Visade vart rosa svenska korkort.
Tydligen hade vi en utgangen skattelapp pa nummerplaten bak och sidobackspegeln ser ju ut som ett konstverk med spegelmosaik. Hon stallde en jakla massa fragor om nar vi kom dit, nar vi skulle aka hem, vad vi gjorde dar, vems bilen var, vart vi bodde, vart forsakringspapprena var, om vi hade arbetstillstand.

Vara chefer har ju sagt att vi inte ska namna att vi jobbar dar eller for vilka vi jobbar. Men hur i h-vete ska man kunna ljuga en polis ratt upp i ansiktet?!!?
Sa som det var och hon sa bestamt att hon skulle kunna skicka hem oss till Sverige.
Hon sa dock att hon lat oss vara kvar, men att vi skulle aka hem med bilen och fixa det som var problemet.
Skulle vi bli stannade igen skulle det bli bade boter och hemresa sa hon.
Hon var anda ganska trevlig..tur det, annars hade jag skitit pa mig :P

Vilken start pa dagen!
Nu osregnar det och askar forresten. Kul eftersom vi maste lasta over alla grejer fran den stoppade bilen till en annan.. tjohoo!


Miami Ink


Igar var vi pa Miami Ink och tatuerade oss.
Kim gjorde Jokern fran senaste Batman filmen pa insidan av overarmen och Jannie gjorde en med blommor och fjarilar pa ryggen.
Tatueringarna tog ganska lang tid och gjorde fruktansvart ont.
Vi bet ihop sa hart for att klara av smartan att vi hade ont i tanderna hela kvallen igar.
Jannie blundade sa hart att hon har traningsvark runt ogonen idag hehe.

Stamningen var ungefar som i tv-serien. Den enda kandisen som var dar var Chris Garver. Dom andra haller pa att spela in nagot nytt tv-program.

Lyckades aven fa en p-bot nar vi var och tatuerade oss trots att vi hade betalat och hade biljetten synlig. Ska in till deras kontor nagon dag och fraga vad vi har gjort for fel.. Och om dom fortfarande vill att vi ska betala sa ryker 33 dollar. FUCK!!

Imorn ska vi stada en suite igen. Ska aven mala lite har i gasthuset. Vi ar dock inte pepp pa att jobba. Ar nojda med vad vi har gjort nu och vill bara gora det roliga vi har kvar och sedan aka hem. Ar 7 veckor kvar tills vi aker hem idag. O andra sidan, vad finns det for vettigt att gora hemma? Att fa jobb ar val som att leta efter en nal i en hostack.

Pa sondag ar vi lediga igen, far se vad vi ska hitta pa da. Man ar lite begransad av tatueringen for tillfallet.



Jannie vantar i en soffa pa Miami Ink

Ska man va fin far man lida pin! :P

Kims tattoo The Joker. Blir annu finare i fargen sen nar det ar lakt :)
Lagger inte ut nagon bild pa Jannies tatuering..detta av en speciell anledning som inte kommer att avslojas forrans sista blogginlagget skrivs nar vi har kommit hem till Sverige. Busiga vi hihihii ;)

Jattegoda fullkornschips! :D

Idag akte vi en svang till ett kopcentrum (som inte var nagot att ha och jatterorigt). Pa vagen hem osregnade det och det var massa trafik. Gick i 30km/h pa 110 vag.

Tillbaka i Miami Beach

Kom sent igarkvall tillbaka till ett regnigt och askigt Miami Beach.
Kom pa att vi inte hade atit speciellt mycket pa hela dagen, och som tur var sa hade Publix oppet. Blev lite glass, orkade inte fixa nagot annat :P

Idag har vi stadat huvudhuset har pa Alton Road. AC:n var trasig och blev inte lagad forran vi var klara. Sa vi stadade med en temperatur pa ca 35 grader inomhus. Svetten rann i mangder! Vi tyckte dock att stadningen blev bra, hoppas gasterna tycker det ocksa. Tog ner lite vaxter och konst fran overvaningen dar ingen ar och stallde ut sa att det blev lite extra fint.
Ska valkomna gasterna imorgon och rekomendera lite restauranger, for dom kommer sent, sent ikvall.

Traffade vi Jacob a.k.a Jacobo, som bor har i Miami Beach. Han jobbar pa ett hotell, men jobbar aven under vara chefer. Han ar en rolig liten spansktalande snubbe som garna visar oss runt. Han ville vi skulle ga pa bio och dra ut och kaka nagon kvall. En bra kontakt i framtiden :) Han ar sa snall att han sa att om vi hade behovt bott har pa Alton Road nar strommen var av, sa hade vi fatt sova hemma hos honom dar det fanns AC igang.

Vi skulle ju egentligen ha varit lediga imorgon, men vi blev tvugna att jobba eftersom det kommer gaster till en suit pa ett stalle. Ar lediga pa fredag istallet och aven pa sondag.

Imorgon nar vi har stadat kommer vi hitta pa en valdigt speciell sak. Men vi avslojar inte vad forran vi bloggar har imornkvall ;)


Tog en kvallspromenad i den for en gangs skull behagliga luften. Har ar vi pa strandpromenaden.
Sag tva killar pa fyrhjulingar som satt med handbojjor for polisen hade tagit dom hehe.



Bioupplevelse

Bion igar va spannande.
Forst sag vi The Final Destination 3D och det var skitkul med 3D faktiskt.
Kande oss ascoola i vara brillor hehe
Utan 3D hade filmen varit som en Final Destination film i storsta allmanhet, men nu fick den extra plus. Effekterna gjorde att man ryggade tillbaka i stolen :P
Halloween II var som en vanlig skrackfilm. Javligt laskig! Mordaren fran forra filmen var inte dod och slar till igen. Hoppade till flera ganger och vi holl varandras hander hart.

Idag ska vi stada fardig huset utanfor Orlando. Sedan ska vi aka tillbaka till Miami Beach och det ska bli sa himla skont. Men vi far sakert inte stanna dar sa lange :(

Dax for frukost :)


Nyduschade och pa vag till bion :)

Laddar med popcorn och provar 3D-brillorna

Nojd :D

RSS 2.0