Dagens planer..

Idag maste Kim och jag jobba pa olika hall en stund.
Han maste aka tillbaka till Tampa och fixa en toalett som inte fyller pa vatten i tanken och byta en glodlampa at en hyresgast.
Jag maste vara kvar i det har stora laskiga huset helt sjalv :(
Fick stranga order om att inte aka bada tva..suck!

Ikvall ska vi ga pa bio igen, blir nog en lite tradition nar vi ar har utanfor Orlando for det finns inte sa mkt annat att gora.
Vi ska faktiskt se tva filmer ikvall, forst The Final Destination 3D och sedan Halloween II.
Far sakert sjukt snygga 3D-brillor hehe. Aterkommer med bilder sent ikvall har.

Nu ar det dax for frulle. Blir scrambled eggs och chokladmjolk idag :D

Honeymoon Island

Igar var vi lediga och akte till Honeymoon Island som ligger pa vastkusten.
For att komma ut pa ons fina del, som ar en State Recreation Area, alltsa ett naturreservat sa var man tvungen att betala en slant som bland annat gar till halla rent pa on.

Gick ner till stranden som var hart packad fin sand med massa snackor. Jatteskont att slippa bli sa sandig :)
Vattnet var svalare an pa Miami Beach, men det var bara skont.
Efter ett par timmar pa stranden korde vi lange ut pa on for att leta efter snackor, eftersom vi hade last att man kunde hitta fina sanna langre ut.

Kom tillbaka till Wesley Chapel vid 16 tiden. Vilade ett tag och gjorde oss sedan fardiga for att aka och ata pa Wasabi igen. Var lika bra som sist. Kocken gav oss bra tips pa saker att gora, han tipsade bland annat om Clearwater Beach, dar det bland annat finns en riktigt fin nattklubb for 18 ar och uppat. Han sa aven att det brukade vara gatumagiker och andra gatukonster dar pa helgerna. Far se om vi far vagarna forbi nan gang :)

Idag akte vi till Tampa for att stada en liten suite dar. Hon som bodde dar hade glomt att hon skulle checka ut idag hehe. Hon var bara nagra ar aldre an Jannie och pluggade till engelskalarare i Tampa. Vi stod och pratade ett tag och hon la till Jannie pa facebook :P Hon gav garna tips om grejer att se och gora som inte var sa turistigt :) Hon var verkligen schysst sa vi kanske ska traffa henne nan mer gang om nar vi ar i Tampa.

Nu ar pa pa Highlands Reserve utanfor Orlando igen. Ska stada ett av mardromhusen mandag och tisdag. Efter det ska vi tillbaka till Miami Beach.


Startar dagen med en tonfisksub med extra dressing, sallad, tomat och gurka.
Chipsen ar nya fullkornschips med Hot Chipottle smak, asgoda till mackan :D
Forresten sa kan man vinna chips, lask och kakor pa subway har nu, som en del av det stora Subway/Scrabble spelet som pagar pa natet. Vi har haft tur och vunnit en lask, 2 kakor och en chipspase dom senaste 3 gangerna!

Kim pa Honeymoon Island Beach. Ser ni alla sma snackskal?

Har kunda man lasa om vad alla snackor hette och vad som en gang bott i dom

Fin bild fran Honeymoon Island. Nedanfor ligger stranden.

Jannie med nagra snackor :)

Dom har snackorna kallas Sand Dollar

Nagra andra fina snackor

Ford har kommit med en ny modell som heter Flex. Vi tycker den ar hur pimp som helst och vill ha en exakt likadan som pa bilden.


Nu var det klart!

Jobbade anda till kvallen idag, finns inte sa mkt att gora har och vi hade gejer som var tvunget att bli klart.

Snart ar det i alla fall imorgon, och da ar ju vi lediga :D

Har ar fore och efter bilder pa lite av det vi har gjort idag.


Uteplats pa baksidan fore.

Uteplats pa baksidan efter. Visst blev det stor skillnad?

Runt fonstret pa framsidan fore.

Runt fonstret pa framsidan efter

Uteplatsen fram. Plattorna var inte vita forut om man sager sa. Blev ratt bra :)

Allt ar som vanligt...suck..

Kom till Wesley Chapel igar, som vanlig inget internet och ingen ordentlig ac. KUL!!
Sitter aterigen och smygsurfar pa parkeringen utanfor ett Best Western hotell.

Idag skulle vi intsallerat en vagghangd micro och ett overskap. Dock hade vara chefer helt glomt bort att det finns nagot som kallas leveranstid. Pa micron skulle det var ca 4 dagar och pa overskapet minst en vecka, formodligen tva.
Vi blev inte overraskade att detta intraffade.
Har malat lite och silikonat i badrum och kok. Tempo som tva sniglar eftersom det ar sa satans hett inne. Tur anda att det "bara" ar 31 grader idag...hehehe..

Imorgon har vi var ledigda dag WIEHOO :D Ska aka till vastkusten, till en o som heter Honeymoon Island. Ska bada, leta efter lite fina snackor och bara ta det lugnt. Brukade inte heller vara sa mycket folk pa den stranden och ibland ar det skont.
Vet inte sa mycket mer om den on, tyckte namnet lat gulligt ;)

Ikvall vet vi inte vad vi ska gora, blir val att sega framfor tv:n om det finns nagot att se. Annars far man val dra pa bio idag igen, finns mycket bra filmer att se har i USA.

Dax att jobba igen...how very funny!!


Spyfluga modell storre!

Dom har manga roliga vagskyltar har. Har bland annat sett en knallrosa skylt med texten "Men Working"

Ny t-shirt som Jannie har kopt.

Basta filmen i USA an sa lange!

Nu har vi nyss kommit hem fran bion. Salongen var stor och frasch, totalt var vi 10 personer som var dar, sa man satt helt utan att se nagon annan eftersom det var ganska hoga ryggstod. Kopte stor popcorn och stor lask. Popcornpasen ar sakert minst 4 liter, lasken nastan 1 liter. Eftersom vi ar i USA sa ar det sjalvklart free refill pa bade popcorn och lask :D

Filmen da? Den var skiiitspannande. En film for bade killar och tjejer. Den ar bra filmad, riktigt bra story och bra skadisar. Ett nygift par ar pa Hawaii pa sin smekmanad. Ute pa en vandringsled moter de nagra tjejer som berattar att deras far har ringt och sagt att det har skett tva mord i narheten. Paret fortsatter, aventyrliga som de ar, och stoter pa ett annat par som dom kommer bra overens med och tar sallskap med. Dock inte helt sakra pa vilka de egentligen ar och tanken pa morden som har skett gor att de blir misstanksamma pa paret de umgas med..
Sen sager jag inte mer :P Man vill ju inte avsloja for mycket.
A Perfect Getaway bara maste man se! Hor ni det?! ;)


Inga problem att fa plats med benen :D

"lilla" popcornpasen hihi

Thanks amc :D


A Perfect Getaway

Idag har vi varit trotta. Jannie har sovit daligt i natt, har varit alldeles for varmt.
Har fortsatt stadat idag, inte varit sa peppade av uppenbara skal.

Snart ska vi ivag pa bio :) Det blir A Perfect Getaway. En thriller som vi tror ar bra. Den har gatt har sen vi kom hit till USA, sa det lar val inte vara sa mycket folk pa bion :)

Imorgon ska vi tillbaka till Wesley Chapel nar vi har stadat klart har. Ska bo dar i tre natter. Ska installera en vagghangd micro och gora lite smafix i badrummet. Efter det ska vi tillbaka hit och stada igen. Har en dag ledigt den 29:e, nar vi ar i Wesley Chapel..far se vad vi ska hitta pa. Sist blev det ju som ni vet skydiving. Aker till Miami Beach igen den 1:e september nar vi har stadat klart har pa Gleneagles Drive utanfor Orlando. Ar lediga den 2:e :D Forsta gangen vi ar lediga en dag i Miami. Far se vad det blir att gora, finns en hel del :)

Nu ar det dax att dra sig till bion!

%^*/@#!!!!!!!!!!

Idag har allting bara javlats, inte husen i sig, inte gasterna egentligen och inte vi. Ni kan ju rakna ut vilka som har varit i farten igen.
Tva mycket arga svenska ungdomar befinner sig just nu utanfor ett regnigt och askigt Orlando.
Forsoker skaka av oss det och istallet tillagna vara basta tankar och energi till Jannies lilla syssling Sara som har fatt svar pa att hon drabbats av elaka tumorer i njurarna. Vill bara att hon ska bli frisk, tycker inte att det ar rattvist nar en san liten manniska drabbas! Kanner i magen att hon ar en stark liten krabat som kommer att fixa det har :) min magkansla brukar ju ha ratt alla ganger for mig.


Sa har borde man gora med personer som uppfor sig illa!

En hungrig Kim pa Subway tidigare idag

En osminkad, arg och ledsen Jannie.

Stadat hela dagen..

Idag har vi stadat pa Gleneagles Drive har i Highlands Reserv som ligger 30 minuter utanfor Orlando.
Kim har kort med en specialmaskin idag. En vattendammsugare som gor rent heltackningsmattor. Smutsvattnet blev alldeles brunt..inte sa konstigt med tanke pa att alla har skor pa sig inomhus har, fastan det ar heltackningsmattor :P
Jag fixade i ordning frascht och fint pa badrummen och dammade och dammsog. Tur att gasterna inte skulle komma forran vid 20-tiden, for mattvatten tog sin lilla tid. Fick pengar att gora i ordning fruktfat och kopa lite snittblommor att stalla i ordning for att valkomna gasterna.
Har jobbat 2,5 timmes overtid idag for att bli klara i god tid och slippa stressa.. Blir att ta ut dessa vid nagot lampligt tillfalle :) Sa det blev inget poolbad idag..langtar dock mest till Miami Beach och det underbart varma och salta havsvattnet.

Det var en snubbe har idag och kollade pa var AC. Den lackte vatten och han konstaterade att den jobbade pa overtid. Han sa att den formodligen skulle behovas bytas ut innan vintern. Antar att var ekonomiska(!) chef blir overlycklig att hora vad han maste branna pengar pa ;)

Imorgon ska vi stada i huset dar vi bor nu, sen far vi ser vart det bar av.


Sa har blev resultatet. Strax kommer gasterna.


Skydiving

Idag gick vi upp tidigt for att aka till Florida Skydiving Center for att gora varat forsta tandemhopp.
Kom dit i god tid, fyllde i en massa papper. Sakerheten och alla regler, varningar m.m man ska lasa igenom ar viktiga och manga.
Fick varsin overall och sele att ta pa oss. Klamde skont kring skrevet tyckte Kim. Hehehe :P
Sedan var det bara att vanta pa sin tur. Verkade forst som att ett regnovader skulle forstora dagen, men lika fort som det dok upp, lika fort forsvann det. Till allas lattnad saklart.
Kim och jag var i 3:e gruppen, den sista. Vi fick bast vader..den som vantar pa natt gott ;)
Jannies's instruktor sag ut att vara en tuffing. Forstod varfor nar vi kom att prata tatueringar och han berattade att han inte kunnat skaffa nagra pga sitt jobb. Han jobbade inom militaren, vid vissa tillfallen som infiltrator i Tyska Armen, och da  passade det inte ha nagra tatueringar som skulle kunna identifera honom och eventuellt knyta honom till Amerikanska militaren. Vi tyckte det va skitcoolt och han blev var favvo direkt :)
Kims instruktor hade malade tanaglar i nagon persikoraktig farg.. behover val inte saga mer..fniss..

Jannie fick en klocka som visar hur hogt upp i luften man ar och Kim blev filmad med en handkamera av sin instruktor.
Jannie hoppade ut forst, eller rattare sagt, man blir utknuffad av den man hoppar med. Var inte nervos forran just innan man skulle hoppa ut. 15011ft hoppade vi ifran, nastan 4,6 km upp i luften. Utsikten var helt fantastisk!  Free fallet varade i 64 sekunder med en top speed pa 220 km/h. Skrattade hela tiden bada tva :D
Innan hoppet fragade Jannies insruktor om jag ville dra i snoret for att veckla ut fallskarmen sjalv. Och det ville jag. Pa 5000ft hojd holl han fram anden for att visa att det var dax att dra. Allt gick bra, sitter ju har nu :P Provade aven att styra och bromsa lite. Vill skaffa licens nu, det var inte sa svart som man tror, mest bara att man nog ar nervos nar man ar ensma i borjan.
Bada vara landningar gick bra, mottes med stora leenden och sa att det har var sa javla sjukt kul och att vi maste gora det igen!! Den pirrande kanslan i hela kroppen har suttit i hela dagen.
Sa till alla som funderar pa att gora det: Do it right away! Man kan aldrig angra att man har gjort det, bara att man inte tog chansen.
Fick varsitt diplom pa att vi har gjort det ;P

Akte till Subway efterat och kakade kombinerad frukost/lunch i form av varsin tonfisk sub.
Sedan kopte vi varsin Ben & Jerry's. Ar ju sa lyckligt lottade att dom har kampanj pa BJ glassarna, buy 1, get 1 free. Tva paket for under 30 kr, tack Publix.

Visste ni forresten att det finns gamar har? Idag nar vi kom till Gleneagles Driva sa var det 3 gamar som rotade i grannens sopor. Stora och skitackliga. Jannie kommer dromma mardrommar, hatar ju fagelnabbar.

WE LOVE SKYDIVING <3


Ready for action!

Jannie med sin instruktor Dawie

Varat lilla plan. Ser ni molnen som holl pa att forstora dagen? Kom en jakla skur strax efter vi tog kortet

Jannies diplom :D

Kims glass

Jannies glass

Ida Jott: Nan har snott var affarside. Det var ju sakert 3 ar sedan vi borjade prata om att man skulle tillverka fardigblandad White Russian pa flaska och salja. Vi var forst med iden, det kan ingen ta ifran oss :D

Restaurang Wasabi :D

Igar kvall gjorde vi oss i ordning for att ga ut och ata pa kvallen. Tankte forst aka till en restaurang som vi hittat pa gps:en, men nar vi kom dit lag en restaurang som hette Wasabi dar, och den hade vi hort massa bra saker om sa vi drog dit istallet.
Dar satt man 8 pers runt ett bord med ett stort stekbord i mitten.
Forst fick man en angad handduk att tvatta handerna pa och sedan drickan man hade valt.
Fick in en jattegod japansk soppa och en god sallad.
Sen kom kocken, en japan saklart. Han lagade maten framfor oss pa stekbordet och showade lite. Var faktiskt jattekul :D
Forst wokade han ihop massa gronsaker. Byggde ett lokvulkan med hjalp av lokringar. Forst hallde han i olja som hand tande pa sa att det bran hur lokvulkanen. Sen nar han tog bort dom oversta ringarna rok det. Hehe ashaftigt!
Han delade ut gronsaker och dip till allas tallrikar. Sedan stekte han ris (det hade Kim valt)
Efter det gjorde han stekta nudlar som Jannie hade bestallt.
Till detta valde vi Shrimps Flambe. Det var stoooora fina rakor som skulle bli var mat. Kryddade och stekta i sas for att sedan flamberas mitt framfor ogonen pa oss och sen upp pa vara tallrikar.
vi hade fatt kinapinnar att ata med, och eftersom att vi var nya med det fick vi en klamma som satt langst upp sa att man inte behovde kunna den finaste tekniken med en gang :P
Jattebra service pa den har restaurangen och jattefint och frascht. Portionerna var stora och goda. Drickan ingick i maten och byttes ut sa fort man hade druckit upp :)
Kostade ca 190 svenska kronor per person, riktigt riktigt vart maste vi saga!
Sa om man har vagarna forbi odsliga Wesley Chapel sa kan man aka till Wasabi och ata sig matt :)

Nu pa morgonen har vi varit pa Waffle House och atit frukost. Kim tog All Star menyn med scrambled eggs, bacon, grot, toast, vaffla och och en stor mjolk. Jannie tog en 3 aggs ostomelett och toast till det...och sa chokladmjolk sa klart :D
Sitter utanfor Best Western Hotellet och smygsurfar idag igen :P
Ska tillbaka till lagenheten och stada.

Maste ju aven saga grattis till varldens basta van Ida Jott som fyller 21 ar idag :D
Hoppas du far en bra dag och att du gar ut och festar ikvall ;) puss pa bara dig buddy!



Resturangens utsida

Den japanska kocken bygger lokvulkanen som snart kommer spruta eld

Kim pa Waffle House for en liten stund sedan.

I ett ode Wesley Chapel..

Akte fran Orlando igar eftermiddag (torsdag eftermiddag). Stadningen dar var hemsk!!! Sag ut som ett riktigt riktigt dirty hell!
Elektrikern blev klar 1 pa natten. 5 timmar somn for oss innan helvetesstadningen alltsa.

Akte darefter bil 1,5 timme till Wesley Chapel som ar en riktig lite skithala. Finns inte ens ett centrum!
Kom fram till en skabbig lagenhet, skulle aldrig betala for att bo dar. Never!
Varmt var det eftersom ingen ac varit igang dar pa lange och sjalvklart glasdorrar och stora fonster mot solsida, YIPPIE :S
Vara chefer messade till grannen att han skulle pumpa pa mer kyla och blas pa ac:n eftersom kontrollen sitter i hans lagenhet. Vad cheferna inte vet ar att var granne, Mohammed med fru, inte ar dar for tillfallet..kanske ute och reser.
Han skulle aven hjalpt oss igang med internet, men det blir ju inget med det heller. Har kort till ett Best Western hotell en bit fran oss for att koppla upp oss mot deras tradlosa internet i smyg.

Sjalvklart hann vi knappt mer an komma fram hit igarkvall forran smsen blippade in om att gasterna i huset vi nyss stadat tyckte det var dammigt. What a surprise!! Allt damm fran gipset som arbetates med vid installationen av brandvarnarna hade ju inte hunnit dala ner pa golv och mobler nar vi akte darifran.
Fick alltsa aka tillbaka imorse och damma hela skiten igen, pga att vara chefer inte fixat elektriker i tid och inte litat pa oss nar vi sager hur det ligger till. Ar inte glada pa dom for fem ore men det har val inte nagon missat att forsta..
Pondus som en tangraka, det ar allt vi har att saga.

Ikvall vet vi inte vad som hander..ska leta matstalle om vi hittar nagot i den har halan.

LIVET LEKER ;) hehe

Jobbigt lage..

Var pa Subway och kakade lunch for ett tag sen...alltid lika gott och mkt billigare an i Sverige. Dock inte lika mysigt att sitta pa deras servering som det var att sitta i skuggan under ett trad vid Lake Eola har om dagen.
 
Elektrikern, som borde varit fixad innan vi kom hit, ar har nu och gor stora hal i tak och vaggar for att bli klar med installationen av alla brandvarnare. Kim och jag har inget att gora, har bara stadningen kvar i det har huset och det gar inte gora forran elektrikern ar klar. Nagon gang i kvall. Med andra ord blir det stress stadning Allan imorgon eftersom det ar sa jakla skitigt efter allt arbete. Hade elektrikern varit fixad tills nar vi stadade det andra huset i fredags och lordags hade vi varit fardiga har for lange sen. Jannie blir frustrerad eftersom struktur och organisation ar nagot hon gillar eftersom hon vill fa saker gjorda..slippa sitta och trampa pa samma stalle.

Jag (jannie) laser i min bok Snabba Cash for att halla mig lugn. Den ar sjukt spannande och man kan inte ens ana hur den ska sluta.

I huset som redan ar fardigstadat hittade vi massa getingbon runt om pa huset och i buskarna. Skulle egentligen ha putsat utsidan av fonsterna dar, men det blev inget. Fragade vem jag skulle kontakta angaende getingbillorna och fick till svar att jag skulle ta hand i det sjalv genom att kopa spray och spraya tills dom dog, och de bon som satt hogt upp skulle jag blasa ner med hogtryckstvatten. I don't think so.. Vem ar sa in i helskotta korkad att man foreslar natt sant? Tror ju inte getingarna blir sadar happy av det.

Dagen gar fruktansvart langsam.. ligger mest och vantar pa den stressiga morgondagen.
Har spacklat igen nagra av halen elektrikern har gjort. Vi vantar pa att det ska torka, vilket det inte kommer hinna gora..fast vi maste mala pa det anda.

Imorgon ska vi aka till nagot stalle som heter Wesley Chapel som ligger norr om Tampa. Ska bo dar tre natter och fixa lite i nagon lagenhet. Har nasta lediga dag pa sondag, ska formodligen hoppa fallskarm da men vi far val se om planerna gar i las.

Langtar tillbaka till Miami Beach. Dar finns alltid nagot att gora..bada i havet, shoppa, satta sig pa en uteservering och spana pa manniskor, ga pa bio m.m. Drojer nog minst en vecka innan vi ar tillbaka dar igen.
 

Hang Glide

Igar fargade vi Jannie's har. Blev typ morkrott, faktiskt ratt okej. Passar bra till fraknarna :)
Kim var duktig och hjalpte till.

Imorse gick vi upp ganska tidigt for att kolla vadret. Vi ville ju kora Hang Glide idag pa morronen och vadret var helt okej.
Akte till Wallaby Ranch som ligger ca 10-15 minuter fran varat hus. Ligger pa en oppen plats ute pa landet, mitt i traskmarken. Fick veta av Mike, en australienare, att det faktiskt finns en hel del aligatorer runt omkring har...scary!
Forutom vi var det nagra studenter fran New York som skulle hang glida idag.

Kim var andra person upp. Starten skedde med hjalp av ett litet flygplan som hjalpte skarmen upp till drygt 1000 feet. Darefter kopplades man loss fran planet och flog fritt. Trotts att det var en del moln var utsikten grym och kanslan att flyga runt fritt helt sjukt avslappnande och adrenalinkickande pa en gang. Maste vara underbart att vara en fagel :P
Jannie akte efter Kim och skrattade mycket under flygturen. Det kittlades harligt i magen nar man svangde ordentligt :D Ville aka igen och igen och igen!!

Stallet Wallaby Ranch ar ett skont place for alla. Trevliga avslappnade manniskor, husen byggda pa palar eller i trad eftersom det ar traskmark som latt kan svamma over. Soffor som hanger fran grenar i dom gigantiska traden, sa att dom slipper flyta ivag nar det blir oversvamning.

Jobbet ar lite struligt just nu. Chefer med framforhallning som en pingisboll som tror att vi ar Jesus och Gud. Orkar inte beratta mer...vi blir bara sa arga pa deras satt att tanka och organisationsformaga ibland. Men sa ar det val med alla chefer mer eller mindre.


Billigt med harfarg har i USA. 49:- for denna. Och det var mycket i forpackningarna.

Kim under ett av jattetraden. Ett hus pa palar i bakgrunden.

I vantan pa morgonsamlingen :D

Ready for take off!

Kim uppe i luften, fortfarande fastkopplad till planet.

Jannie lar sig basicgrejer med hjalp av Mike.

Startbanan

Hang Glide far helt klart tummen upp :D


Ledigt idag

Idag tog vi ledigt. Akte till ett stalle 10 minuter harifran som heter Wallaby Ranch. Dar sysslar dom med hang gliding. Var dar och fick lite info om tandem hang gliding och det ska vi gora antingen tisdag eller onsdag morgon. Stallet var riktigt chill, hon som vi pratade med fragade med en gang om vi ville va med och kaka frukost idag nar vi va dar, men vi skulle vidare sa vi tackade nej. Blir frukost och snack med dom andra som kommer att vara dar om ett par dar. Hon sa aven att vi kunde ta med badgrejer och bada i poolen som fanns. Skon stamning dar! :)

Var pa Festival Bay Mall idag, skulle ha spelat glow-in-the-dark minigolf dar, men var inte sugna pa det. Gick till Vans skate park och affaren som lag intill och shoppade lite istallet. Traffade en amerikansk man som vi pratade med under tiden vi betelade. Det som var sa coolt var att hans fru var fran Sverige, narmare bestamt Kalmar och det ar ju inte langt fran Vastervik. Ibland ar varlden liten :P 
Kopte iaf ett par korta Vans shorts och Vans strumpor och Kim kopte ett par sneakers, en mysig skjorta och strumpor.
Sen kopte Kim aven en riktigt snygg gra vast fran Volcom, han som har tjatat hur lange som helst om att han vill ha en vast. Blev aven en skjorta i den affaren.. :P

Drog till Lake Eola idag igen. Kopte varsin footlong pa Subway och satte oss i skuggan i parken. Sag en uteliggare som letade mat i soptunnorna. Tyckte synd om honom for han sag sa snall ut...bade jag och Kim sa att man ska va glad for att man har det sa bra som vi har det.


Akte till Orlando Prime Outlet och jag handlade en fin blus pa en affar, billigt och bra pa outlet :)
Far se bilder en annan dag pa vara fynd, ar trotta ikvall.

Fick mail fran vara chefer idag..hehe.. Dom ville visst att vi skulle forstatt sjalva att vi skulle putsa fonster den har stadningen, silikona i badrum, gora rent uteplatsen, diska allt porslin och bestick m.m m.m... Vem fan gar och letar efter mer jobb an det man har blivit tillsagd att gora?? Ena huset ar ju iaf fardigt med vanliga stadningen sa dar slapp vi gora nagot mer. Men har fick vi gora det vi hann.. i luuugnt temp hihi. Na men for den lonen vi har sa letar jag inte efter mer jobb an det jag behover om man sager sa, och vi gor inte mer an det absolut nodvandiga. Man far vad man betalar for ;)

Imorn ska vi silikona lite i kok och badrum (var inte mycket alls). Jag ska putsa lite fonster, lar val do av varmeslag nar jag tar utsidan.. Ska plocka lite skrap utanfor huset, gora rent uteplatsen. Och nar elektrikern varit har fardigt borja stada insidan. Lar nog bli lungt imorn anda. Nar katten ar borta dansar rattorna pa bordet brukar man ju saga :P


Detta ar en ny Ben & Jerry glass har i USA. Tillangnad det amerikanska forsvaret. Var faktiskt valdigt god.

Entren till Festival Bay

En kyrka vid Lake Eola

Walt Disneys Ampfi Theater vid Lake Eola

Pa besok i Orlando - Lake Eola

Akte in till Orlando en svang idag, jobbade pa bra under formiddagen och blev klara med det som skulle goras idag.
Lake Eola ligger mitt i Orlando och ar en liten sjo med lite park runtomkring. Som en mysig oas mitt bland alla skyskrapor.
Vi hyrde en trambat som sag ut som en svan. Enligt en sida pa natet skulle man ha gjort det nangang om man var och turistade kring Orlando sa det korde vi pa. Svanen var trog som attan att trampa, drojde inte manga minuter innan svetten rann overallt. Fick skaplig bentraning under den halvtimme vi hade baten. Stekande hett var det ocksa, ca 34 grader. Korde mot en fontan for att fa lite svalkande vattendroppar pa oss.

Kopte lask och gick till skuggan nar vi kommit i land. Motte en ekorre som var nastan tam, han trodde vi hade mat nar vi satte oss pa huk. Kom skuttande mot oss, var val ca. 1 meter ifran oss nar han fattade att han inte hade nagot att hamta. Ganska tvart borjade det blixtra och blasa, riktigt vaderomslag pa g med osregn. Gick tillbaka till bilen och korde hem igen, var inte sa sugna pa att utforska Orlando eller kanske satta sig pa nagot fik helt genomblota av svett :/

Har varit ganska lugna dagar har, men det ar vi varda med tanke pa hur mkt vi har jobbat i Miami Beach innan, och aven i dom har husen senaste gangen vi var har.

Snabb tog ett bad med min krafta idag, den var superskon att sitta i :) Akte forbi nagra golfare pa golfbanan som ligger precis utanfor huset, dom vinkade :P


Ny t-shirt :D

Troga svanbatar :P

Nagra av husen runt Lake Eola

Lite av parken

Wackarns va jobbigt det har va! Trodde det skulle bli en romantisk tur pa sjon, men det blev ett traningspass hehe

Fontanen och en annan svanbat

Svanen styr nabben mot bryggan..

..vilken lattnad! :D


Lugna puckar pa jobbet

Idag borjade vi stada ett av husen...tog det ratt lungt :)
Akte till Walmart och handlade lite handdukar till gasterna. Svangde forbi Publix dar jag (Jannie) kopte en ascool flytfotolj som ser ut som en krafta :P Blev kar i forsta ogonkastet och va bara tvungen att ha den ;) Som tur va sa var den inget dyr. Kim tyckte jag var jattepinsam som kopte den..hehe :D
Fina kraftan ligger i poolen och vantar pa att jag ska sluta jobba ;)

Kim kopte tva skivor idag, Kings of Leon's senaste och Eminem's senaste. Jag kopte 3 t-shirtar, tva till mig och en till en van. Gick forbi ett stalle som heter The Fudgery idag. Dar gor dom fudge helt enkelt som man kan kopa och ata. Finns en massa olika varianter. Det va en neger dar som hade storpublik nar han gjorde chokladfudge. Han va skitrolig, pratade hogt hela tiden och holl publiken pa bra humor.

Det finns inte sa mkt att gora har. Bor i en safe private comunity utanfor Davenport som i sin tur ar en skithala utanfor Orlando. Langtar tillbaka till Miami Beach.

Vi haller pa att fundera pa vad vi ska gora for tatueringar pa Miami Ink. Jag sa att jag inte ville gora nanting sa stort eftersom det ar forbaskat dyrt att tatuera sig dar..men allt jag vill blir anda storre an det jag redan har.. Dessutom vill jag ju att nan av dom ska fa fria hander att gora nagot fint, och da maste det ju va lite stort.. Hmm, undrar hur mycket pengar det kan va vart att tatuera sig pa Miami Ink? Det ar ungefar dubbla priset mot att gora den hos nagan riktigt bra tatuerare i Sverige.
Jag har manga olika ideer, far se vilken det blir :P

Kollar pa lite UFC nu ikvall. Spike ar en amerikansk kanal som visar mkt MMA och sant, till Kims stora gladje :P Fast jag gillar det ju ocksa ;)


A nigga making chocolate fudge at The Fudgery

Kim tankar bilen i en av sina nya t-shirts. Billig bensin har forresten, ca 6 kr for en liter. Det tackar man ju for nar man aker sina privata miles.

Nya skivorna




Tvattdag och en shoppingtur i osregnet och askknallar

Idag har vi fortsatt tvatta, ar ratt skont nar man inte behover stressa sa mycket. Imorron ska jag borja stada ena huset och Kim ska vara med en elektriker och dra strom till brandlarmet.

Akte till en stor outlet plaza idag. Var inne i en del coola affarer, utanfor oste regnet ner och det blixtrade och small om vartannat. Kim kopte en tranings t-shirt, tre t-shirts och en langarmad. Dom tre t-shirtsen kopt Kim i en cool streetbutik, dyra marken men har var det ratt billigt. Jag kopte en sport bh fran nike, en nike-jacka och en klanning.

Lagade nyss mashed potatoes och fish sticks, mycket bra resultat ;)
Ikvall ar det Police Women och nya avsnitt av LA Ink. Har kopt Ben & Jerrys att mumsa pa :D


Fore rojningen..

Efter rojningen

Jannie i nya klanningen. Ett fynd for 140:-

Rosa ar fint att sporta i :D

Regning dag pa Gleneagles Drive.

Idag har vi varit och kopt brandvarnare till ett av husen har. Kanns som att det ar nagot sjalvklart att satta upp i sa har stort hus, men det tycker inte alla.. tur att inspektoren va har for ett par veckor sen och sa till :)
Vi har rojt upp i ett garage har idag dar det forvaras massa grejer. innan vi var dar sa gick det knappt att komma in och allting lag huller om buller. Nu efterat ser det bra ut och allt ligger pa hyllorna som de ska.
Var dock inte sa mysigt med spindlar och grodor som fanns bland allt skrap.

Lagade mat har idag..o har har dom lite speciella spisplattor. Man staller kastrullerna direkt pa varmeelementet. Det blev helt knallorange av varmen. Jannie tog en bild pa det och sa darefter "jag ar nastan lite radd att det ska borja brinna". Ett par sekunder senare brann det en stor laga under kastrullen. Slackte den och stangde av spisen. Skrattade och sa att det va ju tur att man inte satt sig i soffan och kollade pa tv i vantan pa att vattnet skulle koka upp :P

Har varit mulet, regn och aska har idag. Igarkvall blixtrade det sa mkt pa himlen sa den blev helt vit. Kandes som i en skrackfilm eller som att man hade 7000 paparazis utanfor fonstret.

Ikvall blir det att va hemma. Tvattar sangkladerna idag for att slippa stressa med det en annan dag, trots att vi har slutat for idag. Skonare att kunna sluta tidigare en dag nar det ar battre vader istallet.
Har kopt fruktsallad med annanas, jordgubbar och mandarinklyftor :D Gott.


Fem sekunder innan det borjar brinna :P

Ledig dag pa SeaWorld och Aquatica :D

Dagen pa SeaWorld och Aquatica var sa himla lyckad.
Gick upp ganska tidigt och gjorde en ordentlig frukost innan vi akte till SeaWorld.
Det ar en park dar det finns blandade djur, mest vattendjur, shower och akattraktioner. Jattebra kombination.
Borjade med att aka en berochdalbana som hette Manta. Man lag raklang, typ flygande stalmannen position, under magen pa en konstgjord rocka. Den gick fort, nara vattnet och var skitrolig.
Kollade pa lite blandade djur, flamingos, rockor som vi klappade, delfiner, sjokor, hajar, valrossar spackhuggare m.m.
Var pa en fantastiskt bra show med nagra spackhuggare. Helt sjukt att man kan lara ett djur som pa engelska heter killer whale att gora sanna nummer. Riktigt imponerande och kul att se.
Akte en helikoptersimulator pa aventyr genom Antarktis. Skrattade hela tiden bada tva :)
Fanns aven en bra bergbana som heter Kraken, snabb och med manga svangar, skruvar och looper.

Akte en gratisbuss till Aquatica som tillhor SeaWorld, men det ar ett vattenland med massa vattenattraktioner. Var jatteskont att bada efter de varma timmarna pa SeaWorld. Akte en massa olika vattenrutschbanor, strommar m.m. Jattefint och frascht eftersom den har parken ar nastan ny. Fanns aven en konstgjord strand for dom som gillar det :P

Jannie har hittat en ny favorit, saklart inte nyttig eftersom vi ar i USA ;) T.G Lee's chockladmjolk ar stort god. Kan inte sluta dricka nar jag val borjat :P Blev beroende direkt efter forsta klunken hehe.

Imorn vet vi inte vad vi ska gora..jobb eller ledigt..har ingen aning.
Men vi hoppas ju pa det senare alternativet. Blir hur som helst lite bad i varan pool som finns pa uteplatsen i det har huset, mkt fraschare an den i Miami faktiskt. Men vi saknar anda Miami Beach, san trevlig stad det ar alltsa. Inget ar daligt..forutom att det ar svart att fa tag i parkering pa stranden ibland ;)
Och att man maste va 21 for att fa kopa alkohol! Kommer ju typ va helnykterister efter det har :P


Innan vi akte Manta

Tva spackhuggare pa showen Believe

Tva tranare skjuts upp pa spackhuggarnas nosar :)

Tva rockor som vi klappade. En forsokte bita Jannie i fingret..trodde det var mat.

Tva pingviner som visade upp sig :)

Strommen pa Aquatica. Tog inte sa mkt bilder dar, alldeles for blott for att anvanda kamera.
Har forresten tagit alla bilder till bloggen med min mobilkamera c901.

Sag denna skylt, var lite nervosa...

..nar vi skulle kora over dom har. Fick dock inga tvangstankar om att lagga i backen och se vad som hander :P

Mmmm...chocolate milk. Borde vara olagligt! Farligt for halsan och beroendeframkallande!

Det ar faktiskt lite varmt utan AC ;)

Idag har vi malat golvet pa en balkong i storhuset. Blir svart, inte vi som har bestamt..bade Kim och jag tycker gratt hade varit snyggare och mer behagligt att ga pa eftersom svart har en formaga att bli ganska varmt i solen.. Som jag brukade saga till Jessica pa sommarjobbet: "Om vi hade fatt bestamma.." ;)

Nar vi malade i vardagsrummet ringde en neger pa dorren och sa att han skulle stanga av strommen till alla byggnader pa tomten eftersom var chef med san fantastisk koll pa allting hade obetalda elrakningar pa nastan 800 dollar. Vad skulle vi gora, thanks and have a nice day.. Forsokte fa tag pa chefen men inget svar pa mail, sms eller telefon..
 Puuuh va varmt det blev inne. Akte och stadade ett rum pa ett hotell sen kunde vi inte jobba mer..runt 30 grader inomhus ar ingen behaglig arbetstemperatur.
Akte och kopte lunch (for vi kunde ju inte ens koka nudlar nar strommen var avstangd). Kan vi inte sla pa tv:n och kolla lite sa jag till Kim..men icke. No power! Fanns inget annat att gora an att skratta.. Undrar nar vattnet stangs av pga obetald vattenavgift? :P
Vi satte oss i bilen strax efter 14 och akte till Orlando istallet, dar vi visste att det fanns strom. Sitter i ett av dom lyxiga mardromshusen nu, tvattar lite lakan som vi ska ha att sova i inatt. Har finns ett stort kok sa imorn blir det riktig frukost for forsta gangen pa over tva veckor. Scrambled eggs, rostade mackor med marmelad och oboy! :D

Imorn (tisdag) ar vi lediga. Da ska vi till SeaWorld och deras vattenpark Aquatica. Verkar riktigt kul och haftigt pa bilderna. Hoppas det ar det ocksa, for intrade till bada parkerna under dagen kostar 100dollar per person. Men vi tror att det ar vart det :)

Bokade en en NBA basketmatch idag ocksa ;) Den 21:e oktober blir det att se Miami Heats i American Airlines Arena.

Det var allt for idag ;)
God natt Sverige!

Kandisrykten och laskig bio.

Idag nar vi letade parkering for att hamta tvatt pa Shelborne akte vi forbi en stekig ferrari som vi stannade och tog kort pa. Enligt rykten tillhorde den en kandis inom musikbranchen..vet inte om det var en sangare eller producent men natt at dom hallen.
Visste ni forresten att det ryktas om att Al Capone har agt och bott i huset pa Alton Road dar vi bor nu? Vet inte om det ar sant, men bara att det ryktas om det ar ju ganska coolt :)

Vid tvatthamtingen dundrar vi in i lagenheten och blir ganska forvanade nar det ar morkt och fyra personer fortfarande ligger och sover.. Hard lordagkvall skulle jag gissa pa. Blev i alla fall klara i tid med stadningen trots att det bliv 45 minuters forskjutning.

Idag hade vi besok i tradgarden. En gron leguan, drygt en halvmeter lang lag och solade vid poolen. Hann ta ett snabbt kort pa den innan den forsvann.

Kom nyss hem fran bion "The Collector" Laskig film som utspelar sig i ett hus dar en kille som har jobbat for familjen som bor dar, gor inbrott. Men han ar inte ensam...skitlaskigt! Mycket blod och sant vill vi lova.

Idag har vi bokat in tva saker att gora i slutet av september och borjan av oktober. 27:e september blir det att se Tampa Bay Buccaners mot New York Giants i Tampa. Amerikansk fotboll pa hogsta niva. Inte dom billigaste biljetterna vi kopt i vara liv, men ska det va sa ska det va ;)
Och den 3:e oktober blir det att se en live konsert med The Killers pa American Airlines Arena i Miami. Jannie har ju alltid viljat se dom, men inte trodde man att det skulle bli i Miami.
 Ar sa sjuuuukt peppad infor detta (Jannie for musiken, och Kim for sporten)

Imorn blir det jobb sen drar vi till Orlando. Vet inte hur lange vi ska stanna dar eller vad vi ska gora. Vet bara att vi trivs battre har i Miami Beach. Borta bra, men hemma bast :P


Bruuuum :) (onskar att jag kunda saga att det va var arbetsbil)

Leguanen som var pa besok.

Kim innan bion

Ingen bio utan lask och popcorn! :D

Varit inne i Miami en snabbsvang :)

Igar hande det inget speciellt. Vi var opepp pa att jobba sa dagen gick ganska segt. Pa kvallen kollade vi bara pa tv hemma pa varat rum. Tog en svang pa beachen forst.

Idag har va malat i storhuset. Tar det valdigt hakuna matatah om man sager sa..skont det. Snabbstadade aven en suit pa Shelborne.
Akte till beachen ganska tidigt idag..kopte med lite dricka och hade det skont. Vattnet over 30 grader idag ocksa. Jannie har kopt ny bikini i ren Miami Beach style :P

Svangde forbi Holocaust Monument idag. Det ar en jattehand som stracks upp mot himlen med hjalpt av en massa manniskor. Den symboliserar alla som kampade och overlevde forintelsen under 2:a varldskriget. Innanfor den lilla muren star namnet pa over 2000 manniskor som dog i nazityskland. Har i Miami bor det och har bott (vissa har ju avlidit pga alder) manga som overlevde forintelsen och darfor finns monumentet har.

Skulle egentligen gatt pa bio ikvall men den filmen vi ville se gick inte pa biografen som ligger pa Lincoln Road, en pytteliten bit fran dar vi bor. Sa vi gjorde oss i ordning och akte till narmsta ACM biograf som lag inne i Miami city. Kom fram till ett stalle med massa affarer, restauranger, livemusik och sa biografen. Jattemysigt var det. Gick in i en Billabongaffar dar Kim kopte en ny, racool planbok (eller bors om Kim far bestamma). Jag kopte en fotlank som jag har runt fotleden nu. Kopte aven en liten present till en av vannerna som fyller ar harnast, den blivande Uppsalabon ;)

Sa imorn blir det iaf bio, hoppas den ar bra. The Collector heter den, en skrackis. Jag kommer inte kunna sova pa hela natten. Ska aven ga och se The Perfect Get Away nar vi ar i Orlando..det ar tydligen en bra thriller.

Nar vi hade kopt biobiljetterna gick vi in pa Smoothie King som vi aldrig varit pa forut. Dom gor i alla fall snuskigt goda OCH nyttiga smoothies med frukt, is och proteinpulver. Kim kopte en Slim N Trim och jag kopte en Pineapple Surf, med annanas, kiwi och jordgubbar. Bara farsk frukt i alltsa och sa is och pulver. Tog varsin medium och ja..medium har nar det galler smoothies/lask ar storre an large hemma. Ingen av oss orkade dricka upp..blir en small nasta gang ;)

Imorn star malning, tvatt och stad pa schemat. Bio blir det pa kvallen.
Och sen ar det ju bara tva dagar kvar till var lediga dag nu :) 11 augusti blir det att hitta pa nagot kul.


Nya bikinin

Kims favorit, Jannie tyckte battre om creme bruleen.

Holocaust Monument

Kim och nagra sma palmer :P

Pa vag hem med en smoothie stadigt i handerna :)

Kims nya planbok.

Nu har vi shoppat lite :D

Idag har varit en vanlig dag pa jobbet, inte sa kul och valdigt varmt. Stadade Shelborne igen...
 Fick tillgang till kok i huvudhuset dar vi bor idag eftersom gasterna akte hem till Sverige igen. Gjorde nudlar och tonfisk till lunch och korde all american macaroni 'n' cheese till middag. Inte det nyttigaste, men atminstone billigare an att ata pa restaurang varje dag.

Var pa beachen efter jobbet, riktigt varmt i vattnet idag ocksa och roliga vagor att plaska omkring i.

Kim kopte ett par shorts ikvall, skitsnygga for ca 200 svenska. Training Camp heter affaren och ligger langs ner pa 16th street. Jannie kopte ett par flip-flops i samma affar, men vet inte om jag ska dit och byta till en annan farg imorn..ar sugen pa dom rosa hehe :P Har om dan kopte Kim ett par skitsnygga blaa Nike sneakers i den har affaren.
Jannie kopte aven en bikini, men overdelen verkar va pa g att kunna ga sonder sa vi ska tillbaka dit imorn och byta...hoppas det finns en ny i min storlek annars far jag be om riktigt bra rabatt och fixa till det sjalv...handy woman as I am ;D

Sen rakade vi ga in pa en Nike Outlet i Orlando..och vi rakade kopa lite skor dar..sjukt billigt :D

Ikvall blev det ett avsnitt av Police Women och nu rullar senaste sasongen av LA Ink. Till detta: en burk Ben & Jerrys :D

Snart sovdax.


Och hur manga solar? 5 solar, 5 solar ja ;P

Kimpans steeekar skor ;)

Dom har ska Jannie gliiida i ;)




Back to work. . . .

En dags vila ar ju tillrackligt . . .
NOT!

Borjade tidigt i huset pa Gleneagles. Fattar inte hur man ska hinna med det om gaster checkar ut samma dag. Husen dar ar alltsa enorma.. Sakert 12 sovrum, 6 badrum, ett stort javla kok, en massa ovriga rum och en stor baksida med pool.
Blev klara precis i tid, mkt stress. Jannie har fatt stressutslag pa magen, snyggt. Jag (jannie) blev aven lite forkyld under vara natter pa soffan, men vi kopte nan stark javla medicin sa det blev battre.

Sag nagra luftballonger ovanfor huset. Personerna i korgen vinkade glatt.

Nar vi stadade som mest ringde det pa dorren. Dar stod en inspektor och Kims forsta tanke va "Helvete, nu ar han har for att ta oss for illegala arbetare". MEN han hade fatt klagomal fran en fd. gast i huset, att det inte fanns brandvarnare, utrymningsplans osv. Han var trevlig, tog sig bara en check i huset och gav oss nagra papper. In your face, cheferna hehe :P De fick 60 dagar att fixa licenser och brandalarm m.m annars blir det dryga boter minst sa inspektor Jimmie.

Fardiga i huset bar det av till Port St. Luis och PGA Village. Till var stora gladje mots vi av en jacuzzi och i kylen hittar vi ol, vin och smirinof ice - allt ooppnat och helt gratis. Blev ett trevligt bad och god dricka. Sen somnade vi gott kan man ju saga :)

Stadningen av Village gick bra, inte jattestort och inte sa mkt skrap.
Akte till PGA National i Palm Beach Gardens. Skulle mest hamta tvatt dar och se till att AC:n inte va pa, och det var den inte...varmt varmt varmt. Riktigt fint omrade lag det i.

Kom tillbaks till Miami Beach vid halv 17 tiden idag. Drog direkt till beachen och badade. Formodligen over 30 grader i vattnet idag. Svalkade inte det minsta, men skont anda.

Har varit ute och testat en ny restaurang som vi inte la pa minnet, inget vi har tankt att ga till igen, men man maste ju prova.


Ballongen

Oh yes!

Dags att hoppa i :D

Grattis ar gott ;)

PGA National

Ledig dag i mandags :)

Kandes lite ovant att vakna upp och inte behova tanka pa jobb. Gick bara ner till frukosten pa hotellet och at. Jeeevligt nice :)

Vi akte till Islands of Adventure i Orlando. Stora och haftiga bergochdalbanor fanns det :) Gick ut hart med Incredible Hulk. Skitrolig :D dock lang ko...det suger ju.
Akte en del, drack mkt for det var sjukt varmt. Konstant blota hela dagen. Akte en haftig inomhus 3D bergbana, Spiderman hette den. Den va riktigt cool och annorlunda.
Det trakiga var att har i USA ar man valdigt radd for att det ska handa nanting, sa minsta moln som kan innebara aska eller vind gor att alla utomhusattraktioner stangs. Och i Florida ar det just nu askperiod, det askar varje dag.
Summerat sa kan man saga att det var ganska dyrt, trakigt att dom stangde ner for moln som inte var nagot att oroa sig over...men det var coola och roliga attraktioner. Skont att ha varit pa ett amerikansk nojesfalt iaf :D

Pa vagen till bilen var det Niagarafallet fran himmelen. Stannade till i en NBA shop, men regnet verkade inte latta sa det var bara att lagga benen pa ryggen och springa.

Pa kvallen stannade vi hos var trogna raddare i noden - Pizza Hut. Blev en large cheese lovers plus med annanas och tomat. Till det varsin lemonad - jordgubbe och hallon. WE LOVE!!

Efter det till ett av mardromshusen pa Gleneagles Drive. Sov dar eftersom vi skulle stada dan efter.


Kim framfor en liten del av Hulken-banan

Halvags till bilen i osregnet

Inte ett fel pa denna bilden :D Yummie!

Jobbiga dagar..darav lite bloggande..

I forrgar akte vi till Tampa Bay. Skulle snygga till tva sviter dar pa ett stalle som heter Bayshore.
Resan dit var pa nastan 50 mil, och med en GPS samre an en blind orienterare sa kan ni ju rakna ut resten sjalva. Tog 7 timmar att komma fram och val framme sa var vi lovade att bo i en av sviterna. MEN den ena sviten var helt ostadad (den vi skulle ha bott i)..hade aldrig lagt oss i dom lakanen. I den andra sviten var  det menat att det fortfarande skulle va en gast, men hon hade akt. Sa dar fanns inget rent heller. Vi fick sova sittandes i en liten soffa med vara handdukar som tacke.
Fick fyra timmars riktigt dalig somn.

Sag forresten den storsta rattan vi har sett pa natten i Tampa Bay. Stor som en katt. Jannie holl pa att kora av vagen.

Stadningen av sviterna dan efter gick anda ratt bra. Som vanligt saknades grejer trots att det var utlovat att det skulle finnas..kul jul. Och det var inte latt att hitta ett stalle att kopa nya grejer eftersom det ska va lite special till sanna rum.
Tog nagra timmar of och la oss vid poolen ett tag, lyssnade pa lite musik och laste.
Jobbade anda sakert 9 timmar denna dag. Pa kvallen kopte vi mat som vi varmde i micron for att spara lite pengar, men den va ju fan samre an kattmat.

Fick sova pa soffan i en av sviterna eftersom den skulle hyras ut dan efter och vi inte fick sabba baddningen. Glammigt vi har det va? :P

Akte till Orlando tidigt i morse, skulle stada ett enormt stort hus i ett finomrade. Hann inte kaka nat innan, sa det forsta vi at den dan var vid halv 6 pa kvallen..alltsa ingen frukost, ingen lunch..borjat aka till jobbet vid halv 7 pa morronen. Bestallde tva vafflor var, men orkade en halv respektive en hel. Undrar om magsacken krympt, for bada blev proppmatta. Och med den feta lonen vi har lar man ju knappast ga upp i vikt trots att man ar i USA.

Stadningen idag hur som helst, var ett rent helvete. Rika gnalliga personer som skulle hyra det sa allt var sa himla petnoga. En kontrollant kom och kollade vad vi hade gjort, och i borjan var hon sur pa oss for hon sa att vi hade snott hennes staderskas jobb. Men vi pratade om det hela och hon tyckte synd om oss, for hon ansag att vi blev grovt utnyttjade och ville inte ens svara pa vad en amerikansk staderska skulle ha for att gora samma jobb som vi.
Max 30 timmar i veckan tyckte hon vi skulle jobba sa vi fick chansen att se och gora nagat pa fritiden.

Nu ar vi pa ett hotell i Kissimmee. Har varit och badat i inomhuspoolen och bubblat lite. Nyss tagit en lang dusch. Nu ligger vi i sangen och kollar lite pa tv och bloggar.

Imorn ar var lediga dag, da ska vi till Islands of Adventuers i Orlando.
Men det basta av allt - imorn ar det hotell frukost buffe :D o vi ska ata tills vi spricker hehe.

Det var val allt for den har gangen. Hors kanske imorn.

Ett survivalpaket av Ben & Jerry's.
Detta blev middagen i Tampa Bay istallet for "katt-micromaten"

Hotellrummet pa Ramada dar vi sover nu.

Badrummet inte allt for flott, men det duger i krig ;)

Pavag ner till poolen for att relaxa :)


RSS 2.0