Annu en dag har passerat.

Idag har vi jobbat i uthuset och jag (Jannie) varit och stadat ett rum pa ett stalle. I uthuset gar det framat men allting ar fan sa snett. Blir speciallosningar overallt som tar en massa tid att fixa. Sen tejpar man tydligen skarvar pa gipsskivor som man monterar liggande i det har landet. Ser for javligt ut rent ut sagt, sa imorn ska vi fraga cheferna om vi far/har tid att ratta till skiten. Ska tillagga att det ar inte vi som satt dit tejpen fran borjan..

Stadningen var bade valdigt rolig och fruktansvart stressig och irriterande. Borjar med att jag ser att norrbaggarna som varit dar hade lamnat nastan 17 dollar i dricks. Och det ar mycket nar man har sa lag lon som vi.
Sen till det varsta..usch..blir helt slut bara jag tanker pa det. Tvattade lakanen och handukar m.m som vanligt under tiden som jag stadade for att senare kunna badda med dom igen. Eftersom det alltid ar massa smapill att fixa sa brukar baddningen inte paborjas forran ca. en halvtimme innan gasterna far checka in. Kim hjalper till att badda eftersom sangarna ar sa stora. Och idag maste dom blivit extra javla stora, eller sa va det lakanen som hade krympt i tvatten >( Och det var inte lite dom hade krymp, nu snackar vi flera decimeter at bada hallen. Paniken spred sig och Kim slangde sig i bilen och akte tillbaka till varat hus och hamtade nya grejer. Vi hann pa haret och svetten forsade.
Vi undrar bada hur det kunde bli sa fel? Hade ju samma installningar pa maskinen som har om dan.
Vagar man tvatta sina egna klader imorn mantro?

Idag blev det lunch pa en mexikans texmex restaurang, andra gangen vi ater dar. Runt hornet ligger ett stalle som heter Dunkin Donuts. Kopte varsin Sprinkle donut till efterratt hehe ;)

Tog kort pa tva bilar idag. Dom framstar som "vanliga" bilar har. I likhet med en relativt frasch volvo hemma.

Efter jobbet drog vi ner pa beachen. Det ar sa skont att koppla av i vattnet nar dagen ar slut. Trots att det ar molnigt sa ar det varmt bade i luften (ca 30-32 grader C) och i vattnet.

Ikvall har vi varit hemma och atit lite mackor och glott pa tv. Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det nya sasongen av LA Ink.


Efter nagra dagars nysande och hostande hittade vi munskydd.
Men inte fan blev det roligare att slipa spackel for det.

En vanlig Hummer H3

Den har skonheten ser man ju ofta hemma i Sverige utanfor ICA..?!
Har star den parkerad utanfor stormarknaden Publix

Mmm...Dunkin Donuts! Open 24/7 :D

Smog in hos en kandis ;)

Igar kvall blev vadret battre. Vi bestamde oss for att ta en svang pa stan. Har finns sa sjukt mkt coola affarer. Pengarna rullar :P

Parkerade varan bil framfor Chris Garvers coola karra. Chris ar alltsa en av kandistattuerarna pa Miami Ink. Gick in en svang och dar satt han, upptagen med att tatuera en kund. Kim fragade om vi fick ta en bild och ni kan ju se resultatet nedan.
Nu ar vi bada tva sugna pa att tattuera oss har i Miami Beach ;)

Gick lite pa 16th street och kollade sneakers. Aven en bit pa Washington street och Lincoln Road. Har inte shoppat natt an, ska ju vara har ett tag till sa det ar nog ingen fara :)

Pa Lincoln Road ligger ett stalla dar dom gor asgoda smoothies och glassar. Vi kopte en strawberry sorbet twist. Det ar med andra ord jordgubbs sorbet, vanilj glass och mjolk ihopblandat till kramig, harlig twist. YUMMIE!! Kostade ca. 60 svenska men det var det vart med rage.

Val hemma slocknade vi som ljus i sangen.


Jannie javligt nojd med glassdrinken :D

Garvers ak

Varan forsta kandis spot!

Slut for idag :)

Ikvall skriver vi fran ett molningt, regnigt och askigt Miami Beach. Askan har gor att man hoppar nan meter eller tva aven om man inte ar radd for den i vanliga fall hemma i Sverige.

Idag har Johan som varit har fore oss akt hem till Sverige igen. Nu ar Kim och jag helt ensamma.
Idag har vi mest jobbat. Haller pa att spackla, slipa och mala i gashusets undervaning.

Innan Johan akte hem idag var vi pa Burger King har i Miami Beach. Vara fordommar om tjocka, amerikanska poliser har vi idag fatt bekraftat kan man ju saga. En del av dom sag ut att ha atit nagra tripple whopper XL for mycket :P

Ikvall ska vi nog dra pa stan en svang, har sett en riktigt nice sneakers store pa 16th street.

Har ocksa fatt veta att var forsta lediga dag blir den 3:e augusti, da vi befinner oss i Orlando. Blir eventuellt att ga pa Islands of Adventure. For er som inte vet vad det ar sa ar det en stor nojespark med gigantiska bergochdalbanor :D

Ska snart hoppa in i duschen, har inte vagat innan eftersom vi som ar trogna Myth Busters tittare har sett att blixten kan sla ner i duschen och grilla en ganska rejalt. Racker ju med att solen branner pa en pa dagarna tycker vi.


Roller painting action

Baksidan av huvudhuset

Varat CRIB

Ovader pa ingang

Onsdag i Miami - dag 3

Vi fick skjuts i sondags av mamma Jane och sallskap av Emric upp till Arlanda. Visste ni forresten att det kostar 80kr/timme att parkera pa Arlandas korttidsparkering..? For jakla dyrt enligt oss..

Flygresan gick bra, trots over 2 timmars forsening i Atlanta. Maten pa flyget var saklart av vardsklass nar det galler smakloshet. Kopte varsin stor nachotallrik i Atlanta ganska omg efter att vi hade landat. En klar livraddare! ;)

Marktes direkt att man va i Staterna. Pa Atlantas flygplats infann sig ca. 200-300 amerikanska soldater som skulle ner till Irak.

Trots att vi kom till varat rum vid 00.30 lokal tid, och att vi da hade varit vakna over ett dygn bortraknat nan timmes somn pa planet sa borjade vi jobba dagen efter. Ingen vila har inte. Tidsomstallningen har anda gatt ganska bra.

Vi har badat varje dag an sa lange och vattnet ar riktigt riktigt skont och ett bra satt att piggna till efter jobbet.


Igar va vi ute och at (har blivit att ata ute typ jamt, eftersom vi inte har nagot kok)...men vem klagar egentligen pa det hehe ;) Igar blev det lunch pa pizza hut och middag pa Nexxt. Stora portioner verkar vara grejen har.
I trappan upp hoppade en slemmig groda upp pa Kims ben, lite chockerande :P

Idag blir det jobb igen. Ska aven kora Johan, snickaren som varit har innan oss, till flygplatsen.


Kim med spackelspaden i hogsta hugg.

Ett jattelass med pasta till Jannie

Ja det racker ju inte alltid med en tallrik :P

Grodan som halsade pa Kims ben

Alskade Vastervik


Det har med Florida kom ju med lite kort varsel. Vi hade sen ganska langt innan en resa till Vastervik bokad.
Den var helt enkelt tvungen att bli av eftersom vi ville familj och vanner traffa dar :)



Tog nattaget fran Bastutrask. Vi tva i en vagn med tva stycken utbildade civilingenjorer i maskinteknik, en snart fardig psykolog och en arkitekt. Kande oss oerhort allmanbildade och vi hade verkligen mycket kunskap att bidra med....kan man ju tro pa om man vill :P

Jannies mamma Jane, lillebror Emric och mormor Lola stod glatt pa perrongen i Norrkoping pa torsdag formiddag. Darefter vidare med bil till VASTERVIK!!

Blev att umgas lite med dom narmsta vannerna. Festade lite och spelade nya aventyrsgolfen pa Lysingsbadet.
Kim vann bada gangern...damn!

Sista kvallen innan avfarden mot USA fran Arlanda spenderades med familjen ute pa Handelop. Hade kopt med massa gott att ata och Emric hade med sitt metspo aven om det var Matts och Jannie som fick fiska mest.

Det blev fa men intensiva dagar, skont att varit hemma innan langresan i alla fall.

Vi pa den lilla tagstationen i Bastutrask.
Pa stationen i Bastutrask

Mormor och Mamma

Varldens goaste lillebror EMRIC :)

Ida ar bunkerns basta kompis hehe

Kim hoppas pa hole in one

Jannie fick en baddare :P

Mina tva favoritkillar <3

Matts och mamma

Nu startar antligen den hett efterfragade bloggen ;)

Vi heter Kim och Jannie och tanker blogga under vara tre manader i Florida. Har jobbar vi med lite diverse och har en ganska trivsam fritid i varmen och storstaden Miami. Kommer dock att vara i bla Orlando och Tampa Bay. Vattnet ar turkost, maten ar god och kladaffarerna manga.

Men forst, en liten tillbakablick pa var fard ner till Sydsverige innan vi akte till USA.

Enyoj your reading!

Over n out :p

/J&K

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0