Halvledig sondag

Eftersom dom senaste tva natterna inte inneburit sa mycket somn sa tog vi ut 6 timmar ledigt idag.
Stadade borta hos gasterna i 172:an eftersom dom ska ha sitt hus touch up stadat varje dag, med baddade sangar, upphangda handdukar och skrap borttaget.

Vi har tagit det lungt resten av tiden. Tog ett dopp i poolen efter stadningen.

Det roligaste av allt var att vi fick besok av Theres och Kristian nu pa eftermiddagen. Vi har ju bara traffat dom en snabb svang nar dom nyss hade kommit hit till Florida. Dom hade med sig kakor och dricka :D Satt riktigt fint i magen och trotta huvudet. Satt ute vid poolen eftersom det var ratt okej temperatur ute idag. Det ar sa skont att traffa dom eftersom dom gar igenom i princip samma sak som vi varje dag. Sen ar det ju ett plus att dom ar tva riktigt schysta personer i ovrigt ocksa hehe :) Om vi har tur hinner vi traffa dom en gang till innan vi aker hem. Annars kan man ju alltid ses i Sverige sen.

Vi har nyss kakat mat, blev potatismos och fiskpinnar. Har dock blivit av med alla barstolar till koksbordet sa det fick bli att ata staende idag :P

Nu blir det att soka lite jobb..om man orkar..ar verkligen sjukt trott. Eller sa ska vi dra och spela tennis..har fixat tennisrack och nyckel till en tennisplan :)



Kim kanner pa vattnet

Jannie i vattnet..svalkande och skont. Kim kom aldrig i..det var for kallt :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0