Endless Shrimp!

Idag har vi jobbat med att fa de nya gasterna nojda. De tyckte inte att verkligheten stamde overens med bilderna pa hemsidan...forstar dem..men vad ska vi gora at det typ?
Fixade en flaska champagne och ett fruktfat till dom och sen var dom i alla fall inte sura pa oss langre. Skont det.

Vi flyttade till det andra huset idag, sa nu bor vi inte med gasterna som det var tankt fran borjan. Bast sa for bade dom och oss.

Kim och jag var ute och at pa restaurang nyss. Fick lite dricks av gasterna som akte hem fran det har huset idag, sa vi passade pa att anvanda dom.
Vi akte i alla fall till en skaldjursrestaurang som heter Red Lobster.

Vi korde menyn som kallas Endless Shrimp idag.
Da far man ata hur mycket rakor man vill, man bestaller bara in vart efter.
Man valjer mellan Teryiaki Grilled Shrimp, Cajun Shrimp, Garlic Shrimp Scampi, Hand-Breaded Shrimp eller Coconut Shrimp Bites.

Till detta valjer man pommes, potatismos eller bakpotatis. De flesta rakorna serveras med rispillaf.
Man far aven skitgoda vitloks buttermilk-brod och en suveran sallad med krutonger och dressing innan maten...asgott! Och det var ju bara borjan :D
Jag tog potatismos till och Kim tog pommes.
Kim lyckades klamma i sig hela 7 st olika rakmenyer, vilket motsvarar omkring 80 rakor. Han provade alla och lite till.
Sjalv fick jag med nod och nappe i mig 4 omgangar, provade alla utom coconut.
Drack 3 stora lask var :D (och det basta var att det visade sig pa notan att det var free refill) Alltsa sex lask for priset av tva.
Alla raksorter var jattemumsiga.
Tror fan att jag har borjat gilla vitlok lite (!!!!) Tycker vitloksbroden ar goda och de ugnsgrillade vitloksrakorna var ocksa goda..aven om rakgrillspetten med teryiaki var godast. Men anda; jag som alltid skulle hata vitlok :P

For allt detta: Nybakade vitloksbrod, en stor sallad var, 11 omgangar med rakor (typ 140 rakor!!), pommes, potatismos och sex drickor, betalade vi 260 spann,. Riktigt ravart eftersom vi rullade darifran hehe.
Dricksade dock 7 dollar extra, eftersom varan servitris var sa himla gullig och passade upp pa oss sa att man nastan trodde att man var en kandis ;) Sa det var hon vard. Sen vet ju vi nu hur glada vi blir for dricks, sa hon blev sakert ocksa det :)

Manga av de stora restaurangkedjorn som ligger langs vagarna har i USA har riktigt bra mat, tex Applebee's, Olive Garden och Red Lobster. Priserna ar pa en lagom niva, servicen battre an man nagonsin kan fa i Sverige och det ar mycket och god mat.

Nu ligger vi i sangen och jaser. Kollar pa Dirty Jobs pa Discovery..ar ganska trotta. Kvallen igar var jobbig med dom nya gasterna som skallde pa oss (trots att det inte var varat fel) och vara chefer som tror att vi ar beredda att jobba 24/7 utan att fa nagot extra.
Tur att vi bara har 7 arbetsdagar kvar :)



Salladen och lite av vitloksbroden i korgen. GOTT SOM ATTAN!!!

Hann borja ata lite innan jag tog bilden :P Potatismos, hand-breaded shrimp och teryiaka rakspett. Forsta omgangen.

Kim ater coconut shrimp.

Ett teryiakispett.

Ett anstrangt leende efter avslutad middag...rakor upp i halsen typ :P

Hummerakvariet dar hummrarna vantar pa att bli mat.. Stackarna!


Kommentarer
Postat av: Matts

Hej

vad jag saknar en recention från ett stek hus för inte har dom slutat med kött,Kim är det sant har du bara ätit räkor pasta å knorrsåser hela tiden.

en stooor t bone stek, kan du inte skriva om det innan ni åker hem.

2009-10-13 @ 07:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0